Kraj misterije

FBI će s dokumenata o Michaelu Jacksonu skinuti oznaku tajnoga

Foto: AFP
FBI će s dokumenata o Michaelu Jacksonu skinuti oznaku tajnoga
20.12.2009.
u 15:27
Za svojeg života kralj popa bio je predmet optuživanja za zlostavljanje djece. Je li to istina ili je Michael jackson bio žrtva bolesnog podmetanja?
Pogledaj originalni članak

Je li kralj popa Michael Jackson za svojega života bio neutemeljo sumnjičen za pedofiliju ili iza tih priča ipak stoji njegova nastranost, uskoro će doznati javnost. Američki savezni istražni ured, poznatiji kao FBI, danas bi sa svih tajnih dokumenata koje posjeduje trebao skloniti omot skrvenog. Otpečaćeni dokumenti, njih više od 300 koliko ih se nakupilo u rasponu od 11 godina, tako bi trebali postati transparentniji.

Naime, Michael Jackson nekoliko je puta optuživan za zlostavljanje djece na svom posjedu Neverland. Prva šokantna informacija i ispovijest jednog dječaka pročula se 1993. godine. Taj put, zbog nedovoljnog broja dokaza Michael Jackson nije optužen. Deset godina kasnije saga se nastavila jer je pjevač u dokumentarcu “Living with Michael Jackson” ne razmišljajući kakvu će lavinu pokrenuti, priznao da s njim u krevetu često spavaju i neki dječaci.

 Iako je sebi servirao linč slučaj se završio jednako kao i prvi put. Nakon toga se posumnjalo da je pop ikona samo meta podmetanja, a je li tome tako uskoro će biti sasvim jasno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.