MALI LOŠINJ

Fešta lošinjske kuhinje

Fešta lošinjske kuhinje
01.04.2010.
u 10:37
Po četvrti put održava se fešta lošinjske kuhinje na kojoj će se promovirati autohtona otočna jela.
Pogledaj originalni članak

Od 1. do 9. travnja održava se još jedna Fešta lošinjske kuhinje. Ove godine tema je u znaku tradicije pomorstva Malog Lošinja, a pripremat će se kapetanska jela: brudet od suhe hobotnice s palentom, brudet od hobotnice kapetana Petrine, nadenjeni lignji, crni rižoto "grazia divina“, papuči, šurlice s janjećim žgvacetom, carpaccio od gofa "Anton Botterini“ i broja druga jela.

Završna prezentacija održat će se 9. travnja na glavnome gradskom trgu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.