Promo

Finalno sniženje za male i velike bicikliste by Xplorer

Foto: Xplorer
Xplorer (1)
Foto: Xplorer
Xplorer (1)
Foto: Xplorer
Xplorer (1)
Foto: Xplorer
Xplorer (1)
Foto: Xplorer
Xplorer (1)
Foto: Xplorer
Xplorer (1)
Foto: Xplorer
Xplorer (1)
VL
Autor
PR Članak
07.09.2013.
u 08:30
Povedite svoju obitelj na izlet biciklima, te im priuštite benefite uživanja na svježem zraku, opuštanja u prirodi i rekreacije.
Pogledaj originalni članak

Od ovog tjedna je započelo završno sniženje Xplorer bicikala s popustima koji idu i do 50%. Bicikle za djevojčice, dječake, mame, tate, sve stilove i potrebe potražite širom Hrvatske i regije, u preko 800 partnerskih trgovina, Xplorer centrima ili u Xplorer webshopu. Xplorer bicikli obuhvaćaju modele za sve uzraste, terene i ukuse. Od dječjih guralica, tricikala, bicikala za djecu, urbanih city bike-ova i robustnih mountain bicikala, preko 50 modela bicikala čekaju da svoje nove vlasnike povedu u avanture na gradskim ulicama i brdskim cestama. Bicikl je idealno prijevozno sredstvo, a uz to je čuvar zdravlja, te zabavan način za provesti vrijeme s obitelji.

Bicikl kao prijevozno sredstvo
Korištenjem bicikla smanjuju se prometne gužve, smanjuje se stres prilikom vožnje, stručnjaci smatraju da je najveća korist kretanja biciklom smanjenje otuđenosti među ljudima te mogućnost komunikacije s drugim osobama. Iako je upotreba bicikala u Zagrebu u posljednje vrijeme u velikom porastu, još uvijek zaostajemo za većinom europskih metropola u kojima se bicikl koristi za 20, pa čak i 30 posto kretanja.

Čuvar zdravlja
Što se tiče zdravlja, vožnja biciklom pozitivno utječe na opće zdravlje i smanjuje rizik od najčešćih bolesti modernog doba: karcinoma, bolesti krvožilnog sustava, šećerne bolesti, te pomaže u borbi protiv najvećih prijetnji suvremenog načina života - stresa i depresije. Lijepi krajolici, dinamika same aktivnosti, svjež zrak te korištenje praktički svih mišićnih grupa dodatne su prednosti vožnje biciklom.

Zabava za cijelu obitelj
Povedite svoju obitelj na izlet biciklima, te im priuštite benefite uživanja na svježem zraku, opuštanja u prirodi i rekreacije.

Zakonska regulativa- dodatna oprema
Vezano za sigurnost biciklista u prometu, Pravilnik donesen 2005. godine propisuje obaveznu opremu u cilju zaštite biciklista i drugih sudionika u prometu. Svaki bicikl u prometu mora biti opremljen kočnicama, prednjim bijelim i stražnjim crvenim svjetlom, katadiopterima na stražnjoj strani, u kotačima i na pedalama, te mora imati zvonce. Xpolorer u svojoj ponudi ima velik izbor sve zakonom propisane biciklističke opreme.

O Xploreru
Xplorer je hrvatski brand koji obuhvaća široku paletu sportskih proizvoda za slobodno vrijeme. Lansiran je 2007. godine, a danas je regionalni lider na tržištu bicikala i fitness opreme. Xplorer promovira zdrav život, a usmjeren je na poboljšanje kvalitete života kroz edukaciju o redovitoj tjelesnoj aktivnosti, uravnoteženoj prehrani i pozitivnom stavu prema tjelovježbi. „Fit for life“ je naš slogan koji sažima naše temeljne vrijednosti, od pozitivnog pristupa fizičkoj aktivnosti do postojanosti brenda koji je tu za svoje korisnike. Osim garancije, Xplorer svojim veleprodajnim i krajnjim kupcima omogućuje dostavu sastavljenih proizvoda te usluge mreže ovlaštenih servisa na području cijele Hrvatske. Smatramo da je besplatni 0800 broj standard bez kojeg nema ozbiljnog branda, te je godinama jedan od načina na koji smo tu za svoje kupce.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr