izazvala mnoge reakcije

Frizerka napravila eksperiment: Pokazala zašto ne trebate kupovati jeftine proizvode

Foto: Shutterstock
Frizerka napravila eksperiment: Pokazala zašto ne trebate kupovati jeftine proizvode
23.10.2024.
u 12:30
Rachel Trach napravila je eksperiment na ekstenzijama za obojenu kosu te je koristila dva različita šampona, skuplji i jeftiniji
Pogledaj originalni članak

Svi znamo da je ponekad za bojanje i šišanje kose kod frizera potrebno izdvojiti malo bogatstvo ako želimo dobiti vrhunsku uslugu. Pomisao na dodatno trošenje teško zarađenog novca na proizvode za održavanje kose može biti bolna, no jedna je stručnjakinja pokazala zašto bi se to moglo dugoročno isplatiti, piše Mirror.

Frizerka i vlasnica kozmetičkog salona Rachel Trach iz SAD-a podijelila je video na društvenim mrežama u kojem objašnjava zašto uvijek trebate kupiti profesionalni salonski šampon i regenerator ako možete. Video prikazuje Rachel kako provodi eksperiment na ekstenzijama za obojenu kosu, koristeći dva različita šampona, jeftiniji i skuplji. U isječku, ona ima dvije šalice vode i u svaku šalicu dodaje malo šampona, a potom ih miješa žlicom. 

VEZANI ČLANCI:

Zatim u svaku šalicu stavlja ekstenziju koja je obojena u ljubičastu boju. Prvo jednu ekstenziju stavlja u čašu s profesionalnim šamponom. Voda je postala maglovito siva. Rachel zatim drugu ekstenziju stavlja u šalicu s jeftinim šamponom i u nekoliko sekundi boja se isprala s ekstenzije,a voda je postala ljubičasta. 

Video pod nazivom "Izvela sam svoj mali eksperiment. Profesionalni salonski proizvod VS. Proizvod iz drogerije" postao je viralan: skupio je 17.000 komentara te je podijeljen više od 78.000 puta. Mnogi su bili šokirani rezultatima, a jedna je osoba napisala: "Nije ni čudo što mi je kosa takva kakva jest". "Dakle, moram kupiti pravi šampon od tebe", bio je jedan od komentara. No, mnoge eksperiment nije uvjerio, a neki su tvrdili da su godinama koristili jeftini šampon i da nikada nisu imali problema s kosom. "Redovno koristim jeftini šampon i nikada mi se boja nije tako isprala", zaključila je jedna korisnica.

GALERIJA: Ispada vam kosa? Ovih 5 namirnica mogle bi vam pomoći!

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.