Ako ste pravi ljubitelj prženih krumpirića i želite ih baš onako savršene hrskave izvana i rahle iznutra, onda ćete obožavati ovaj trik. Priprema je jednostavna, ali zahtijeva više vremena, ali pravi ljubitelji savršenog hrskavog zalogaja će vjerojatno iskušati i ovu metodu.
Prema uputama na 9Honey Kitchen, vodu ugrijte do vrenja pa u nju stavite narezane krumpiriće, a potom smanjite jačinu tako da se pomalo pirja dok ne omekša. Krumpir izvadite i ocijedite te stavite u hladnjak na dva sata. Tada ugrijte ulje i pržite krumpir na 130 stupnjeva pet minuta dok krumnpir ne postane "suh". Zatim opet stavite krumpiriće na hlađenje. Nakon dva sata ugrijte ulje na 180 stupnjeva, pa dodajte krumpir na osam minuta dok ne poprimi zlatnu nijansu.
Naslov bi trebao biti "Kako pripremiti krumpiriće u 5 sati umjesto u 30 minuta!"