Zbogom pistama

Heidi Klum rekla zbogom krillima Victorijinog anđela

Heidi Klum rekla zbogom krillima Victorijinog anđela
03.10.2010.
u 09:00
Zanosna 37-godišnjakinja odlučila se posvetiti drugim projektima pa će se više usredotočiti na Project Runway i vlastitu modnu liniju
Pogledaj originalni članak

Nakon 13 godina Heidi Klum odlučila je skinuti svoja anđeoska krila i zauvijek napustiti klub ljepotica Victoria’s Secreta najpoznatijeg donjeg rublja na svijetu. Zanosna 37-godišnjakinja odlučila se posvetiti drugim projektima pa će se više usredotočiti na Project Runway i vlastitu modnu liniju. Kao model Victoria’s Secreta, Heidi je debitirala još 1997. godine, a jedna od anđelica ekskluzivnog kluba postala je 1999, da bi zadnjih godina nosila titulu ‘glavne anđelice’. Čak je, samo pet tjedana nakon trećeg poroda i vodila jednu od revija. O svom oproštaju s pistom Heidi je emotivno progovorila u američkm izdanju InStyla rekavši:

-Svim dobrim stvarima dođe kraj. Uvijek ću voljeti Victoria’s secret i nikada neću otkriti njenu tajnu’, našalila se Heidi “Bilo je to zaista fantastično vrijeme’, dodala je. ‘Heidi će uvijek biti jedna od anđelica’, rekao je Ed Razek, jedan od šefova kompanije Limited Brands koja je vlasnik Victoria’s Secreta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.