USKORO

Hrvatska će u 2010. graditi imidž lifestyle destinacije

Foto: Ivana Ivanović/Večernji list
Hrvatska će u 2010. graditi imidž lifestyle destinacije
26.09.2009.
u 13:43
Od ostalih mjera Bajs je najavio razmatranje sezonskog ukidanja viza za Indiju i Kinu, slično kao što je uvedeno za građane Ukrajine i Rusije.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska će se u 2010. reklamirati kao lifestyle odredište ili odredište visoke vrijednosti, i to bi trebala biti još jedna novost u promociji zemlje, istaknuo je jučer ministar turizma Damir Bajs na okruglom stolu u povodu Svjetskog dana turizma.

Ove se godine Dan turizma provodi pod egidom raznolikosti, a baš je raznolikost pomogla da se ove godine, unatoč krizi, ostvare dobri rezultati u domaćem turizmu, kazao je Bajs, dodavši kako raznolikost treba iskoristiti i u područjima koja nisu turistički dovoljno razvijena, poput Dalmatinske zagore, Slavonije...

Od ostalih mjera Bajs je najavio razmatranje sezonskog ukidanja viza za Indiju i Kinu, slično kao što je uvedeno za građane Ukrajine i Rusije, pojačano oglašavanje, osobito na internetu, nastavak i inteziviranje udruženog oglašivanja, posebice u slučajevima aviodestinacija.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Nevera
Nevera
06:44 27.09.2009.

Lifestyle je kopanje po kantama, štrajkovi glađu, korupsija, Podravka, HEP, Hrvatske vode, Polančec, Mravak, ZERP, prodaja teritorija, nedoslijednost.... Lijepa zemlja, najlijepša...A puna kretena....

RO
romictea
13:57 26.09.2009.

Tamburas Bajs, tambura bez veze, za Life stil destinaciju treba imati preduvijete, to nisu preduvijeti za koje tamburas misli da su more i krevet, toga ima dilje svijeta. Glupan ministar turizma koji nezna nabrojati deset svijetskih hotela a ne da ih je posijetio, nikada nije dana radio u hoteljerstvu ili ugostiteljsvu, ima dvije lijeve ruke i dvije ljeve noge, kupus gleda meso vadi, tko njega nominira i postavi za ministra turizma taj u glavi nema grama soli.

DO
doktorica
07:29 27.09.2009.

Možda će Dalmatinska zagora biti raj za Kineze,mjesta ima jer su svi utekli u Zagreb.