imaju i zajedničko dijete...

'Imam aferu s mužem najbolje prijateljice već 19 godina, ali sad mi je dosta što stavlja svoju ženu i djecu ispred mene'

Foto: Shutterstock
'Imam aferu s mužem najbolje prijateljice već 19 godina, ali sad mi je dosta što stavlja svoju ženu i djecu ispred mene'
20.09.2024.
u 21:50
‘Naše najveće svađe su bile zbog toga što uvijek bira svoju ženu i djecu ispred mene. Umorna sam od toga da budem na posljednjem mjestu’.
Pogledaj originalni članak

Jedna žena otkrila je svoju nevjerojatnu 19-godišnju tajnu vezu s mužem svoje najbolje prijateljice. Carla, ljubavnica u ovoj priči, javila se u SiriusXM-ov podcast It's Me, Tinx kako bi podijelila svoju priču s voditeljicom Tinx. ‘Već 19 godina sam u vezi s oženjenim muškarcem. Imamo zajedničku 17-godišnju kćer koju smo nedavno poslali na fakultet’, rekla je Carla, ‘Vjerujem da me voli, imamo sjajnu vezu, odličan seks, ali... on je oženjen, i to ne sa mnom. Znam da to nije ispravno’. 

Tijekom razgovora, Carla je otkrila da je godinama bila najbolja prijateljica njegove žene, te priznala da ona sada zna za njihovu aferu i postojanje njihove kćeri. Ipak, dodala je: ‘Jedina stvar koju ne želi učiniti je pustiti ga meni!’. 

Unatoč njihovoj dugogodišnjoj vezi, Carla je objasnila da se njezin ljubavnik nikada nije odlučio napustiti svoju suprugu, što je dovelo do brojnih sukoba u njihovom odnosu. ‘Naše najveće svađe su bile zbog toga što uvijek bira svoju ženu i djecu ispred mene. Umorna sam od toga da budem na posljednjem mjestu’, izjavila je frustrirano.

Tvrdi da je njezin oženjeni ljubavnik više puta bio blizu toga da ostavi svoju ženu, ali nikada nije prošao kroz to unatoč njihovoj gotovo dva desetljeća dugoj aferi. ‘Razgovarali smo o tome i s vremena na vrijeme idemo prema tome, ali prava stvar još uvijek nije učinjena’, objasnila je. Carla je rekla da njihova kći ne zna za 'loše izbore' svoje majke i da je odgajana u uvjerenju da su njezini roditelji odlučili živjeti odvojeno

VEZANI ČLANCI: 

Voditeljica Tinx ohrabrila ju je da završi ovu vezu i potraži nekoga tko će je staviti na prvo mjesto. ‘Zaslužuješ više’, rekla je Tinx, dodajući kako vjeruje da bi Carla trebala početi novo poglavlje u svom životu.

Zatražila je razvod braka nakon što je otkrila poruku od jedne riječi na suprugovom mobitelu:

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JU
juma
23:34 20.09.2024.

Zaslužuješ više? Nikako. Zaslužuje upravo to što ima.

NO
NOVItraktorsprikolicom
23:39 20.09.2024.

Rezrvi kotač koji polagano gubi zrak.......