NAGRADNI NATJEČAJ

Imaš kul fotku sa skijanja?

Foto: Collegium
Imaš kul fotku sa skijanja?
11.11.2015.
u 09:35
Pogledaj originalni članak

Tvoje fotke s prošlogodišnjeg skijanja i/ili iz zimske idile uvijek mame ''ona'' sjećanja? Neka tvoja kul fotka priča umjesto tebe, objavi je, opiši atmosferu baš u tom trenutku i osvoji Collegium aranžman za 2 osobe na KnockOut Festivalu u Les Orresu u Francuskoj. Više o festivalu možeš vidjeti ovdje. Aranžman uključuje autobusni prijevoz, apartmanski smještaj, ski pass te izlete na dva obližnja skijališta. Nagrada vrijedi za glavni termin festivala od 2. siječnja do 9.siječnja 2016.

 Skijaj i uživaj u zvucima Dubioze kolektiva, Psihomodo Popa, Leta 3, S.A.R.S.-a, Connecta, DJ-a Jurkija, DJ-a Luce Montecchija te Collegium DJ-a. Prijavi se i zabilježi neke nove trenutke i u ovogodišnjoj zimskoj idili!

Zagrebačka banka i Večernji list donose specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj Imaš kul fotku sa skijanja? u suradnji s Collegiumom na koji se možeš prijaviti sa svojim radom od 11. studenoga do 25. studenoga. Sigurno i ti kriješ jednu kul fotku u zimskoj idili. Objavi je i opiši!

Napomena: Dopušteni su isključivo autorski radovi, dakle tvoje vlastite fotografije, a ne tuđi autorski rad. Ako žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Pogledajte na vecernji.hr