Može se

Iskoristite vikend! Rasplamsajte strasti kao da ste na početku veze

Foto: Thinkstock
Iskoristite vikend! Rasplamsajte strasti kao da ste na početku veze
02.05.2014.
u 21:00
Počnite tretirati svog partnera onako kako se odnosite prema prijateljima - pokažite iskreni interes za njegov život i pričajte mu o onome što se događa u vašem životu.
Pogledaj originalni članak

1. Isplanirajte cijeli dan, baš kao što ste radili na početku veze

Vaš dan za ljenčarenje treba uključivati kasni doručak u krevetu ili mini-piknik u parku. To ne mora biti nešto luksuzno, niti skupo. Gledanje filma koji ste zajedno gledali na početku veze može biti jednostavna, ali romantična aktivnost.

2. Pripremite se za seks

Većina nas planira brojne događaje u životu (odmore, rođendane, proslave...) mnogo detaljnije i uz više truda. Zar seks ne zaslužuje isti pristup?

3. Obećajte sebi da partnera više nećete uzimati zdravo za gotovo.

Počnite tretirati svog partnera onako kako se odnosite prema prijateljima - pokažite iskreni interes za njegov život i pričajte mu o onome što se događa u vašem životu. Toliko toga se događa u jednom danu - nemojte čuvati zanimljive detalje i priče samo za vaše prijateljice, već ih podijelite s partnerom.

4. Razgovarajte, ali stvarno!

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Recite partneru što vas usrećuje, i zbog čega se osjećate voljeno i poželjno. Izbjegavajte opće fraze poput “budi romantičniji”. Ako pod tim mislite “želim da me držiš za ruku kada smo izvan kuće”, onda mu to i recite.

5. Razmišljajte o vašoj vezi kao o računu u banci

To znači trošenje, ali i ulaganje. Vaš partner vam možda nikada nije rekao da mu godi zagrljaj kada se vrati kući s posla. Sada je prilika da se to popravi. Slušajte ga pažljivo i učinite ono što traži od vas.

>>Pravilo 3. spoja? Zaboravite na to, treba vam cvijeće, 7 poljubaca, 4 obroka, 3 filma...

>>Što učiniti kad je njemu potrebna dodatna stimulacija?

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

12
123ndm
08:20 05.05.2014.

najbolje je bez ti pravila..ako je ljubavi i obostrane želje sve je ok..