PROMO

Izgradite jak imunitet vašeg djeteta uz prirodan dodatak prehrani s okusom marelice

GE Kids
GE Kids
GE Kids
13.09.2024.
u 16:27
Pogledaj originalni članak

Dragi roditelji, znamo koliko vam je stalo do zdravlja vaših mališana, pogotovo u sezoni prehlada i viroza kada je imunitet djeteta prvi na udaru. Djeca imaju slabiji imunitet jer su još u fazi razvoja, odnosno njihovo tijelo još uči prepoznavati različite patogene s kojima dolaze u kontakt kako bi stvorio antitijela potrebna za borbu protiv infekcija. Njihov imunitet se osnažuje kroz pravilan unos hranjivih tvari i dovoljno odmora, što je ponekad veliki izazov. Djeca često izbjegavaju kvalitetne namirnice, a i odmor ponekad nije na njihovom popisu prioriteta, što može uskraćivati imunosnom sustavu potrebne resurse. Srećom, roditelji mogu preuzeti kontrolu uvođenjem suplementacije i tako osnažiti njihov organizam.

Snaga prirode u svakom gutljaju

Ge Kids je prirodan dodatak prehrani osmišljen za jačanje imuniteta djece i očuvanje njihovog zdravlja. Sadrži kombinaciju sedam moćnih prirodnih sastojaka koji podržavaju imunosni sustav djece i pružaju im energiju za njihove avanture. Lako se otapa u vodi i pretvara u ukusno piće s okusom marelice što uvelike olakšava primjenu.

Reishi gljive zbog imunomodulatornih komponenti mogu pomoći u jačanju prirodne otpornosti organizma, što omogućava djeci da se lakše bore protiv sezonskih prehlada i infekcija. Njihov sadržaj polisaharida i triterpena može biti vrlo koristan za djecu s prekomjernim ili oslabljenim imunološkim odgovorom. Reishi gljive mogu pomoći povećanju opće vitalnosti i smanjenju osjećaja umora, što je korisno svakom djetetu.

GE Kids

Matična mliječ, prepuna vitamina, minerala i aminokiselina osigurava dugovječnost pčelama maticama. Isto tako ona može pomoći i Vašem djetetu da razvije snažan imunosni sustav. Istraživanja pokazuju da matična mliječ može pojačati proizvodnju imunosnih stanica i antitijela što olakšava obranu od sezonskih prehlada i viroza. Matična mliječ sadrži prirodne spojeve koji potiču tjelesnu i mentalnu energiju, podržavajući djecu u ključnim fazama njihovog rasta i razvoja.

Resveratrol je moćni antioksidans koji se prirodno nalazi u crvenom grožđu i bobičastom voću, pomaže u obrani od slobodnih radikala i oksidativnog stresa. Na takav način pomaže jačanju imunosnog sustava i povećava otpornost na bolesti. Istraživanja su pokazala da resveratrol može poboljšati kognitivne funkcije i podržati zdravlje srca, čak i kod najmlađih.

Beta glukan je prirodni polisaharid koji se nalazi u zobi, gljivama i kvascu, a pomaže imunosnim stanicama kod brzog prepoznavanja i neutralizacije patogena. Za razliku od sintetičkih imunoloških stimulansa, beta glukan i ostale komponente GE Kidsa su potpuno prirodne i sigurne za djecu. Beta glukani pomažu u održavanju imunološke funkcije pružajući roditeljima sigurnost.

Kurkumin, aktivni sastojak kurkume poznat po svom snažnom protuupalnom svojstvu, može pomoći dječjem imunosnom sustavu. Kurkumin može poboljšati rad mozga i pospješiti kognitivne funkcije. Samim time kurkumin potiče bolju koncentraciju, pamćenje i učenje kod djece.

GE Kids

Ekstrakt ploda šipka bogat je vitaminom C, ključnim za jačanje imunosnog sustava djece. Vitamin C pomaže tijelu u borbi protiv infekcija, ubrzava oporavak od prehlada i potiče normalan razvoj. Ovaj plod osim što sadrži antioksidanse, sadrži i minerale koji podržavaju zdravlje kože i zglobova.

Likopen, koji rajčici daje crvenu boju nije samo pigment nego je i moćan antioksidans koji štiti stanice od štetnog djelovanja slobodnih radikala i na takav način podržava imunosni sustav. Pokazao se kao komponenta koja može pomoći održavanju zdravlja srca i krvnih žila, a također ima ulogu u zaštiti očiju od UV zračenja.

 

GE Kids- zdrav temelj za budućnost Vašeg djeteta

Briga o dječjem imunitetu nikad nije bila jednostavnije uz GE Kids koji nudi prirodnu podršku dječjem organizmu uz pažljivo odabrane sastojke. Odlikuje ga okus marelice koji će Vaše dijete lako prihvatiti kao dio svakodnevne rutine, a uz to priprema je laka: 1-2 vrećice otopite u 150 ml vode i poslužite djetetu. Namijenjen je djeci starijoj od 3 godine. Djeca ga vole, a pedijatri preporučuju. GE Kids potražite u ljekarnama, a sve dodatne informacije možete pronaći na https://internationalhealth.hr/.

  1. Li, S. P., & Jiang, Y. (2009). Ganoderma lucidum: A medicinal mushroom with beneficial effects on immune system and cancer. Phytotherapy Research, 23(9), 1241-1250. https://doi.org/10.1002/ptr.2772
  2. Liu, Y., & Wang, C. Z. (2017). Ganoderma lucidum (Reishi mushroom) and its role in energy metabolism. Journal of Functional Foods, 37, 551-559. https://doi.org/10.1016/j.jff.2017.01.043
  3. Chen, L., & Lu, F. (2016). The immunomodulatory effects of Ganoderma lucidum polysaccharides. Frontiers in Immunology, 7, 180. https://doi.org/10.3389/fimmu.2016.00180
  4. Viuda-Martos, M., Ruiz-Navajas, Y., Fernández-López, J., & Pérez-Álvarez, J. A. (2008). Functional properties of honey, propolis, and royal jelly. Journal of Food Science, 73(9), R117-R124. https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2008.00966.x
  5. Tamura, T., Fujii, A., & Kuboyama, N. (2009). Antibacterial activity of royal jelly against Bacillus larvae. Journal of Invertebrate Pathology, 92(1), 31-37. https://doi.org/10.1016/j.jip.2006.02.002
  6. Ramadan, M. F., & Al-Ghamdi, A. (2012). Bioactive compounds and health-promoting properties of royal jelly: A review. Journal of Functional Foods, 4(1), 39-52. https://doi.org/10.1016/j.jff.2011.11.008
  7. Burns, J., Yokota, T., Ashihara, H., Lean, M. E., & Crozier, A. (2002). Plant foods and herbal sources of resveratrol. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 50(11), 3337-3340. https://doi.org/10.1021/jf0112973
  8. Sawda, C., Moussa, C., & Turner, R. S. (2017). Resveratrol for Alzheimer's disease. Annals of the New York Academy of Sciences, 1403(1), 142-149. https://doi.org/10.1111/nyas.13431
  9. Vetvicka, V., & Vetvickova, J. (2014). β-Glucan: Effective immunomodulator with potential in oncotherapy. Annals of Translational Medicine, 2(2), 26. https://doi.org/10.3978/j.issn.2305-5839.2014.03.03
  10.  Novak, M., & Vetvicka, V. (2008). β-glucans, history, and the present: Immunomodulatory aspects and mechanisms of action. Journal of Immunotoxicology, 5(1), 47-57. https://doi.org/10.1080/15476910802019045
  11.  Aggarwal, B. B., & Harikumar, K. B. (2009). Potential therapeutic effects of curcumin, the anti-inflammatory agent, against neurological diseases. International Journal of Biochemistry & Cell Biology, 41(1), 40-59. https://doi.org/10.1016/j.biocel.2008.06.010
  12.  Hewlings, S. J., & Kalman, D. S. (2017). Curcumin: A review of its effects on human health. Foods, 6(10), 92. https://doi.org/10.3390/foods6100092
  13.  Chrubasik, C., Roufogalis, B. D., Müller-Ladner, U., & Chrubasik, S. (2008). A systematic review on the Rosa canina effect and efficacy profiles. Phytotherapy Research, 22(6), 725-733. https://doi.org/10.1002/ptr.2400
  14.  Wenzig, E. M., Widowitz, U., Kunert, O., Bauer, R., & Pfeifhofer, H. W. (2008). Phytochemical composition and in vitro pharmacological activity of two rose hip (Rosa canina L.) preparations. Phytomedicine, 15(10), 826-835. https://doi.org/10.1016/j.phymed.2008.06.009
  15.  Story, E. N., Kopec, R. E., Schwartz, S. J., & Harris, G. K. (2010). An update on the health effects of tomato lycopene. Annual Review of Food Science and Technology, 1, 189-210. https://doi.org/10.1146/annurev.food.102308.124120
  16.  Böhm, V. (2012). Lycopene and heart health. Molecular Nutrition & Food Research, 56(2), 296-303. https://doi.org/10.1002/mnfr.201100421
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr