Jedna majka otkrila je kako joj je njezina 16-godišnja kći pokazala da ručni ribež ima više svrha te da se zadnji dio ribeža može koristiti i kao nož za rezanje sira i povrća.
Kako piše Daily Mail, ova majka na Facebooku je podijelila fotografije koje pokazuju kako se ribež još koristi te priznala da se osjeća pomalo blesavo jer nije znala čemu služi njegov kraj.
Što manje jedite sirovo voće i povrće, a pravi kuhinjski otrovi su jagode, breskve, šljive i – poriluk!
“Moja najmlađa kći pitala me znam li da kraj ribeža služi za rezanje. Navodno je to sama shvatila kada je primijetila da je kraj oštar”, napisala je u svojoj objavi koja je brzo prikupila tisuće lajkova i komentara.
Mnogi su ostali iznenađeni ovim saznanjem te su priznali kako nikada nisu primijetili ovu funkciju. “Imam 59 godina i kuham cijeli život i nikad nisam znala ovo”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Upravo sam išao provjeriti svoj ribež i tek sad shvatio da imam to.”
Pokušao otvoriti vrata aviona u letu, pa najavio putnicima da stave maske za kisik: Savladali ga putnici i osiguranje!
Otkrili toplu vodu.