UH...

Kada je saznala da ju suprug vara sa susjedom, priredila mu je osvetu; evo što je napravila

Foto: shutterstock
Kada je saznala da ju suprug vara sa susjedom, priredila mu je osvetu; evo što je napravila
04.06.2023.
u 15:30
Budući da ga ne možeš držati u hlačama, pomoći ću ti - napisala je, a navela je i druge žene na TikToku da podijele slična iskustva
Pogledaj originalni članak

Životna trenerica i autorica Andrea Owen na svom TikTok profilu uglavnom dijeli savjete o ljubavnim vezama, a nedavno je u viralnom videu podijelila i vlastito, ne baš lijepo, iskustvo s bivšim suprugom. Još je 2006. godine, kaže, saznala da ju tadašnji suprug sedam mjeseci vara sa susjedom, koja je s njim i zatrudnjela. Najgore joj je, kaže Owen, bilo upravo saznanje da je toliko vremena sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje, a u naletu bijesa odlučila se osvetiti - uzela je škare i izrezala mu donje rublje i hlače.

"Napravila sam rupu na svakim gaćama i hlačama koje je posjedovao", priča ona. Prije toga mu je, kaže, napisala poruku koju je ostavila pokraj uništene odjeće. "Budući da ga ne možeš držati u hlačama, pomoći ću ti", napisala je u poruci, a sa svojom je pričom i druge žene na TikToku navela da podijele slična iskustva.



"Moj je suprug bio sa ženom imena Millie, pa sam sve njegove ormariće napunila s Teta Millie umakom od špageta", podijelila je jedna korisnica, a druga je ispričala da je izribala WC sa suprugovom četkicom za zube - i vratila je na mjesto. Owen inače na svom TikTok profilu muškarcima i ženama odgovara na pitanja o toksičnim vezama, važnosti komunikacije, te savjetuje kako se nositi s bolnim prekidom ili razvodom.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale...'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.