Eva Mendes

Kada ste je posljednji put vidjeli u hlačama? Eva je kraljica haljina!

Foto: Rex/Guliver
Kada ste je posljednji put vidjeli u hlačama? Eva je kraljica haljina!
30.06.2011.
u 17:01
Američka glumica kubanskog podrijetla uz pomoć slavne stiliislistice Rachel Zoe izgradila je svoj stil u kojemu nema mjesta za hlače
Pogledaj originalni članak

Eva Mendes jedna je od najseksi žena u Hollywoodu, a njezina senzualna pojava i zavodljiv stil podsjećaju na kultne ljepotice poput Sophie Loren. Često opisivana kao kubanska verzija Cindy Crawford, Eva je profesionalka u biranju glamurozne i ženstvene odjeće koja savršeno laska njezinim oblinama.

No priznaje da je tijekom godina imala nekoliko modnih promašaja. “Prije nekoliko godina snimila sam film s Nicolasom Cageom i imali smo premijeru u N. Yorku. Imala sam naporan dan pun obaveza i kad je došlo vrijeme za premijeru vani je padao snijeg i ja sam doslovno na sebe samo nabacila nekakvu svijetloljubičastu haljinu i istrčala kroz vrata!”

Eva oduvijek voli modu, a iza sebe ima niz kampanja – od onih za alkoholna pića preko parfema do snimanja za velikane poput Calvina Kleina. Upravo su kadrovi iz kampanje za tog američkog dizajnera izazvali negodovanje, pa je reklama i zabranjena. No Eva vjeruje da je golotinja izraz strasti i ljubavi, a ne nužno seksa.

“Volim svoju državu, no vjerujem da smo prebrzi u cenzuriranju golotinje”, objašnjava. “Protiv nasilja nemamo ništa, no čim se netko fotografira polugol odmah krenu kritike i cenzure. Ponosna sam što se ne sramim niti me strah pokazivati svoje tijelo”, rekla je za španjolski Vogue. Kada su je pitali što misli o svojoj tituli seks-simbola, Eva je iskreno priznala: “Volim to, no nije mi najbitnije uvijek ostavljati dojam seksepila. Odgovara mi kada mi ne ograničava karijeru; definitivno je dio mog života, ali je u drugom planu”.

Kad je riječ o njezinoj zavodljivoj liniji, Eva Mendes nije jedna od onih cura kojima se teško pokrenuti. Pazi što jede, redovito vježba, a nedavno je postala zaštitno lice Reebokove kampanje Easy Tone. “Pokušavam ne pretjerivati, ali ipak pazim što jedem. Držim se podalje od tjestenine, kruha, kolača, slatkog, keksa i sladoleda”, kaže Eva.

Zanimljivo je da Eva tajnu svog seksepila pripisuje i svom bračnom statusu. “Nisam protiv braka kao institucije, samo mislim da to nije za mene. Super mi je kad ljudi od 50 ili 60 godina kažu da imaju dečka ili curu. Muž i žena, vjenčanja i brak mi uopće nisu seksi!”

Uz pomoć stilistice Rachel Zoe Eva je ipak otkrila što joj je seksi – njezina stilska pravila pažljivo su osmišljena kako bi laskala njezinoj koži, građi i godinama. Boje kože i sjajni materijali boje bisera odličan su odabir uz Evinu tamniju put, a svoj pažljivo isklesan struk glumica najčešće ističe čvrsto stegnutim remenjem. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IV
IvanaAlma
20:16 23.07.2011.

Pitam se zašto još nije komentiran! Dajte, molim vas...

GO
gogafmm
19:57 25.07.2011.

...svaki komentar je SUVISAN!!!