Novi modni ljubimac

Kakav Brad Pitt. Novi je seks-simbol glumac Fassbender

Foto: W Magazine
michael fassbender
Foto: Vogue
michael fassbender
Foto: Vogue
michael fassbender
Foto: Vogue
michael fassbender
Foto: Interview Magazine
michael fassbender
Foto: Vogue
michael fassbender
19.04.2012.
u 00:01
Nakon \"Opasnih veza\", \"X-Mena\" i \"Nemilosrdnih gadova\" 35-godišnji irsko-njemački glumac Michael Fassbender ne samo što strelovito juri filmskom scenom nego je postao i ljubimac modnih urednika
Pogledaj originalni članak

Više nije dovoljno doći do najtraženijeg modela za naslovnicu časopisa - među modnim urednicima postalo je osobito važno i uspjeti "unajmiti" najpopularnije glumce s A-liste. Taj svojevrsni mikrotrend prati i američki Vogue. Osim što je za modni film "Modern Times" glavna ženska uloga pripala prelijepoj Nataliji Vodianovoj, glavnu mušku ulogu osvojio je novi seks-simbol i jedan od najtraženijih holivudskih glumaca mlađe generacije Michael Fassbender.

Za holivudskoga glumca, koji je savršeno odglumio Carla Junga u "Opasnim vezama", mračnog antijunaka u "X-Menu" ili generala u Tarantinovim "Nemilosrdnim gadovima", nije bio nikakav problem stati pred fotografa i dočarati strogu dramatiku u ovoj modnoj priči. Savršeni par u minimalističkom glamuru objektivom je uhvatio Craig McDean, a chic retrostyling, inspiriran modernističkim utilitarizmom s daškom dvadesetih godina prošlog stoljeća, potpisuje Grace Coddington. Ne bismo se bunili da se zgodni Michael još koji put nađe u kakvoj modnoj priči.   

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.