Planovi

Kako domaće glumice provode Valentinovo?

Foto: Pixsell/ Kolaž
glumice kolaž
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
glumice
Foto: Anto Magzan/ Pixsell
glumice
Foto: Anto Magzan/Pixsell
glumice
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
glumice
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
glumice
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
glumice
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
glumice
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
iva mihalić
12.02.2015.
u 19:02
Nekima će ovo biti posebna prigoda, neki će ga provesti radno, a nekima su još uvijek sve opcije otvorene...
Pogledaj originalni članak

Najromantičniji dan u godini sve je bliže. Dok neki s nestrpljenjem očekuju Dan zaljubljenih drugima je to dan baš kao i svaki drugi. Kako najromantičniji dan u godini zamišljaju domaće glumice i kakvi su im planovi za Dan zaljubljenih otkrile su nam Ana Maras Harmander, Vanda Winter i Iva Mihalić .

Lijepa Splićanka Ana Maras Harmander koju trenutno gledamo u seriji 'Kud puklo da puklo' Valentinovo će provesti sa suprugom Johnom. Lijepa trudnica s nestrpljenjem očekuje Dan zaljubljenih s obzirom da je njoj i njenom suprugu ovo zadnje Valentinovo u dvoje.

- Veselim se Valentinovu jer će mi muž napokon stići s puta. Nikada nismo pretjerano obilježavali Valentinovo i radili nešto veliko od toga no sada s obzirom da sam trudna svaki zajednički trenutak nam je poseban pa će tako biti poseban i ovaj Dan zaljubljenih- kaže lijepa glumica koja odbrojava dane do rođenja svog prvog dječaka.

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Njena kolegica Iva Mihalić nema još nikakve planove no, kako kaže, sve su opcije još otvorene. -Ko zna, možda se uspijem zaljubiti do Valentinova pa ću planova zasigurno imati- šali se glumica.

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Vanda Winter najromantičniji dan u godini provesti će radno. -Dan nakon Valentinova u Lisinskom pripremamo veliki koncert Mario Petreković, Giuliano, Tomo in der Muhlen i ja tako da će nam taj dan sigurno proteći u završnim probama. Biti će to jedan fenomenalni spektakl kojem se svi jako radujemo -najavljuje Vanda. Ipak, nakon probe glumica će se prepustiti romantici. -Večer ću provesti u ugodnom društvu- tajanstveno otkriva Vanda.

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

>>Bojite li se Valentinova? Evo zašto pucaju veze neposredno pred Dan zaljubljenih

>>VIDEO Inspiracija za prigodan buket i ukrašavanje poklona

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.