Neke se rade satima, a neke danima. Neke su prizemnice, neke dvokatnice, neke trokatnice. Neke su standardnog okusa, a neke gold. No, svaka, ali baš svaka je torta, koja dolazi iz radionice Šlag na kraju, cake dizajnerice Ive Erić, pravo malo umjetničko djelo – posebna i originalna. Kada ih izrađuje, nema kompromisa i svi detalji, od sastojaka, koje upotrebljava, do ukrasa koje izrađuje, moraju biti savršeni.
Uz šalicu Franck @home espresso kave, Iva nam je otkrila kako je nastao njezin brend Šlag na kraju, odakle crpi inspiraciju, svoje male tajne za pripremu i ukrašavanje slastica i torti te još mnogo toga.
Sadržaj donosimo u suradnji s Franck @home espressom koje dolazi u četiri okusa Superiore, 1892 Edition, Stretto i Classic. Riječ je o provjerenim espresso blendovima u zrnu, osmišljenim za prave znalce koji uz svoju jutarnju šalicu vole putovanje kroz svijet neodoljivih okusa i mirisa. S Franck @home espressom u zrnu, svaka šalica postaje prava umjetnost, spoj vrhunske kvalitete, okusa i mirisa.