Promo

Kako se roštilja u Hrvatskoj?

Foto: Kaufland
Kako se roštilja u Hrvatskoj?
VL
Autor
PR Članak
28.05.2013.
u 16:03
Koji tip roštilja koristimo, koje vrste namirnica su nam najdraže, gdje najčešće roštiljamo? Kauflandov vodič kroz sezonu roštilja otkrit će vam kakve su navike hrvatskih ljubitelja specijaliteta sa žara!
Pogledaj originalni članak

Sve što je dobro, još je bolje na roštilju! U tome se svi slažu. No kada je u pitanju izbor tipa roštilja, namirnica, ili pića koje odgovara jelima s roštilja, mišljenja su različita. Iz tog razloga odlučili smo saznati što na tu temu kažu naši posjetitelji. Evo i prvih rezultata...

Saznali smo na čemu najradije roštiljate!
Dobili smo odgovor na naše prvo pitanje – što najradije koristite za roštiljanje? Nije bilo iznenađenja, najpopularniji tip roštilja u Hrvatskoj je roštilj na drveni ugljen, dok su, plinski roštilj na drugom i električni roštilj na trećem mjestu, prikupili znatno manji broj glasova.

Više informacija saznajte ovdje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr