talenti

Kristinine neodoljive Stvarčice od polimerne gline kao preslatki dar!

Foto: Arhiva VL
stvarcice (1)
Foto: Arhiva VL
stvarcice (1)
Foto: Arhiva VL
stvarcice (1)
21.07.2012.
u 12:33
Dvadesetdevetogodišnja Kristina Stvarčice je pokrenula kao poklon dečku, a danas najviše izrađuje personalizirane glinene slike napravljene po fotografijama
Pogledaj originalni članak

Instruktorica joge, ilustratorica i dizajnerica Kristina Musić zaljubljena je u modeliranje, a svoj brend Stvarčice pokrenula je prije par godina kada je dečku izradila pločicu za vrata. Danas upravo od personaliziranih slika koje prema fotografijama izrađuje od gline Kristina najviše zarađuje, uz koje i dalje radi preslatke broševe, ogrlice, prstenje i naušnice raznih motiva.

- Trenutno najviše izrađujem personalizirane slike od polimerne gline prema fotografijama. Smatram da je to jedan originalan poklon koji ostavlja ljude zatečenima. Povratne informacije koje dobivam od ljudi su oduševljenje i veselje i to me hrani. Također izrađujem i nakit i razne ukrase za odjeću i dom. - otkriva Kristina.

Trenutno je Kristina na pragu ostvarenja svojih snova nakon što je ilustrirala slikovnicu Viveka i Sunce, a njezin presladak nakit, ukrase za dom i personalizirane slike od gline možete pogledati i naručiti preko woohoo.hr, u zagrebačkoj galeriji Fiju Fiju, te na www.stvarcice.com. Kristini je najbitnije da usreći svoje kupce pa cijene kreću od sitnih 20 kuna!     

- Stvarčice me smiruju i uveseljavaju, a još više me čine sretnijom kada uspiju razveseliti nekog drugog. Svaka stvarčica koju izradim je za mene posebna i na neki način oživi. - skromno dodaje Kristina.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.