odlično!

Kuharica otkrila: Ovo je najbolja metoda za kuhanje riže s kojom više neće biti gnjecava!

Foto: Shutterstock
Kuharica otkrila: Ovo je najbolja metoda za kuhanje riže s kojom više neće biti gnjecava!
26.11.2022.
u 07:00
Mnogi ljudi zahvalili su kuharici na TikToku za dijeljenje ovih korisnih savjeta
Pogledaj originalni članak

Poppy O'Toole, poznata kuharica, otkrila je na TikToku koje korake treba slijediti kod kuhanja riže kako bi se izbjeglo da postane gnjecava, prekuhana ili pak tvrda.

Savjeti za kuhanje jednog chefa koji će svima dobro doći: Ovo želite znati....

Foto: Thinkstock
Kuhanje
Foto: Thinkstock
janjeće pečenje
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Shutterstock
Kuhinja
Foto: Thinkstock
Mikrovalna pećnica, hrana
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Getty Images
Tjestenina
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Thinkstock
Hrana
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Hotel Dunav
Foto: Thinkstock
Brokula
Foto: Shutterstock


Kako kaže, postoji mnogo metoda pripreme, ali ona se drži one koju joj je pokazala jedna bivša kolegica, Evelyn.

 

@poppycooks This is how I get perfect rice every time 👌🍚 Let me know how you cook your rice! #learnontiktok #rice #howtocook #cheftip @tiktok_uk ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic


U videu koji je pogledan više od 200.000 puta, Poppy objašnjava da prvo treba isprati rižu pod vodom, a tajna je u ''zlatnom omjeru'' vode i riže – na jednu šalicu riže treba ići jedna i pol šalica vode. Kuhajte je tri minute, a zatim maknite s vatre, poklopite i ostavite tako 12 minuta, prenosi Mirror.

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.