PROMO

La Vecia Cantina - razigrana kantina u srcu istarskog bisera

La Vecia Cantina
La Vecia Cantina
La Vecia Cantina
La Vecia Cantina
La Vecia Cantina
05.09.2022.
u 12:58
La Vecia se smjestila u porečkoj jezgri, servira vrhunska vina i kvalitetne zalogaje, nudi se kao organizator partija, team buildinga kroz cijelu godinu
Pogledaj originalni članak

Povijesna je porečka jezgra bogatija za jednog vrlo posebnog, drugačijeg, ali vrlo jakog igrača. La Vecia Cantina se smjestila na Obali Matka Laginje 2, svatko tko imalo poznaje Poreč, znat će da je to epicentar svih gastronomskih, povijesnih i inih događanja. E pa La Vecia je taman „odmah iza“, lijepo sklonjena od turističke galame.

Stara kantina je u biti vrlo urbana priča, ona nudi kvalitetne koktele, jednako tako spretno probrana vina, a sve to uz odličnu glazbu, najčešće džez.

La Vecia Cantina

Mala terasa, također s puno ljubavi složena, šarena, privlačna i – zvučna. Naime, akustika koja brine da svaka nota ostane u krugu La Vecie, ovdje doista stvara gotovo koncertni dojam. A sve to tek je uvod u interijer.

On je forte tog novog igrača na porečkoj sceni. La Vecia Cantina je doista maštovito uređen lokal, ulaskom u prostor, gost ulazi u priču koju nam vlasnici pričaju.

La Vecia Cantina

Aperitivi, hladni naresci, tapasi, stara se kantina pripremila za dugu sezonu, za šarenu jesen i prohladnu zimu. Jer, La Vecia će biti otvorena cijele godine, a to je sjajna vijest prije svega za domaću publiku. Pa onda i za ono nešto malo turista koji u Poreč kapnu izvan sezone.

No, sezona je u Parenzu duga pa će još barem tri, četiri tjedna porečkom jezgrom odzvanjati svjetski jezici.

Team building, manje svadbe, partiji, rođendani, voditelj (vlasnik-partner) La Vecie Blaž Lesković obećava sjajnu zabavu i kvalitetne glazbene goste, a kad to kaže čovjek uz čije se ime vežu umaški Buoni Amici i American bar, mudro je vjerovati mu.

I tu nije kraj avanturama ovog teama; sljedeći je na redu najmističniji gradić u Hrvatskoj, Grožnjan. Kreativci iz riječkog studija „Život Design“ već imaju viziju.

La Vecia Cantina

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr