Fotomontaža

Lady Di i princeza Kate zajedno na naslovnici američkog Newsweeka

Foto: Newsweek
Lady Di i princeza Kate zajedno na naslovnici američkog Newsweeka
29.06.2011.
u 10:09
Čitatelji, sudeći po brojnim komentarima na internetu, žestoko kritiziraju fotografiju, smatrajući je neukusnom
Pogledaj originalni članak

Američki tjednik Newsweek u novom broju na naslovnici donosi "zajedničku" fotografiju Lady Di i princeze Catherine. U novom se izdanju časopis bavi nagađanjima kakva bi danas, kao 50-godišnjakinja, Lady Di bila te kakav bi bio njezin odnos sa suprugom starijeg sina.

Zahvaljujući Photoshopu, Newsweek je napravio tehnički prilično kvalitetnu fotografiju, koja prikazuje stariju inačicu nikad prežaljene princeze te novu članicu obitelji kako s divljenjem gleda svoju svekrvu. Čitatelji, sudeći po brojnim komentarima na internetu, žestoko kritiziraju fotografiju, smatrajući je neukusnom.

''Opuštanje s Middletonovima, tvitanje iz Davosa. Još je uvijek princeza iz naroda. Da nije bilo te tragične noći, ovako bi izgledao njezin život", najavljuje Newsweek opširan tekst novinarke Tine Brown, koji možete pročitati OVDJE, kao i pogledati još fotografija.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
12:12 29.06.2011.

i koga boli kyrac. kakve ovo veze ima sa hrvatskom i hrvatima. yebo te,koja jadna mala drzava podguznih muha. evo ja pisem ovo iz londona,i doslovno sam procitao sve njihove on line novine, niko nije ni spomenuo a kamo li da su prenijeli nesweek. okladio bih se i da 90% britanskih novinara ni ne zna za ovo. ali zato male balkanske podguzne muhe moraju biti prvi.