Lagerfeld se opet obrušio na Heidi Klum

13.06.2009.
u 12:50
Pogledaj originalni članak

Ne znamo kakav problem Karl Lagerfeld ima s Heidi Klum, ali ovaj put je doista pretjerao. U veljači ove godine, Lagerfeld je ničim izazvan izjavio da je "Heidi Klum preteška da bi bila catwalk model".

- Nitko u modnoj industriji ne zna tko je ta žena. Ja ne znam tko je, Claudia Schiffer ne zna tko je ona, nikada nije radila u Parizu. Ne poznajemo je – izjavio je slavni dizajner. Njegova posljednja neukusna primjedba se nije odonosila na Heidi, nego na njezinog supruga, američkog pjevača Seala.

- Nisam dermatolog ali njegovu kožu ne bih poželio. Moja koža izgleda bolje. Njegova je prekrivena kraterima – bez dlake na jeziku komentirao je Karl.

Seal je još kao dijete obolio od teške bolesti koja mu je ostavila ožiljke na licu. Pjevač se nasreću oporavio, i danas je jedna od najvećih zvijezda pop scene, te uživa u obiteljskom životu sa Heidi Klum i njihovom djecom. Lagerfeld, koji je nedavno svojim ponašanjem izludio domaćine u Moskvi nikada nije bio blag na jeziku, ali jedna je stvar kritizirati nekoga, a sasvim druga zločesto vrijeđati, pogotovo za "gospodina" u njegovim godinama.

www.fashion.hr

Pogledajte na vecernji.hr