HAVAJI

Lanai - mirniji otok Havaja

Foto: Hawaii Tourism Authority
Lanai - mirniji otok Havaja
06.02.2010.
u 16:50
Želite li doživjeti manje komercijalnu sliku Havaja, za svoj odmor odaberite otok Lanai, poznat kao golferski raj ali i kao otok na kojem većina cesta još uvijek nije asfaltirana
Pogledaj originalni članak



Želite li doživjeti manje komercijalnu sliku Havaja, za svoj odmor odaberite otok Lanai, poznat kao golferski raj ali i kao otok na kojem većina cesta još uvijek nije asfaltirana. Uz uživanje na rajskim plažama, otok je i odlična lokacija za adrenalinske off-road ture, ronjenje, promatranje kitova, ali i za romantično uživanje u osamljenim uvalama. Ljubitelji botanike mogu uživati u prirodnom rezervatu Kanepuu u kojem raste oko 50 domaćih biljnih vrsta, dok će ljubitelji neobičnih prirodnih formacija uživati u krajoliku Mjesečeva izgleda Keahiakawelo te bazenima obrubljenim stijenama nastalim od lave u zaljevu Hulopoe.

Većina smještajnih kapaciteta na Lanaiju vrvi luksuzom i prekrasnim pogledom na susjedno otočje, a želite li doživjeti uistinu spektakularni pogled na ostale otoke iz havajskog arhipelaga, popnite se na obronke planine Munro odakle će vam se otoci Maui, Molokai, Kauai, Oahu i Veliki otok činiti kao na dlanu! Ovaj je otočić i idealan za romantična i neobična vjenčanja, te je jedno od najpopularnijih odredišta za medeni mjesec.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.