Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje

Ležerna punđa za svaki svečani trenutak

batiste2
batiste šampon za suho pranje
batiste šampon za suho pranje
batiste šampon za suho pranje
batiste šampon za suho pranje
11.12.2015.
u 16:54
Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje lagano će tonirati tamnu kosu, prekrit izrast i sijede te kosi vratiti sjaj i svježinu.
Pogledaj originalni članak

Koju frizuru odabrati za večernji izlazak ili proslavu Nove godine? Ležerna Batiste punđa koja lagano pada preko ramena i otkriva jedan od najsenzualnijih dijelova ženskog tijela – vrat, mogla bi biti pun pogodak. Tim više što je za elegantnu Batiste punđu dovoljno svega nekoliko minuta i par spretnih poteza.

Svojom jednostavnošću ova niska punđa cjelokupnom izgledu dat će posebnu profinjenost, a Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje lagano će tonirati tamnu kosu, prekrit izrast i sijede te kosi vratiti sjaj i svježinu.

Sve što je potrebno za izradu Batiste punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i šampon za suho pranje kose - Batiste Dark & Deep Brown.

Ležerna Batiste punđa za novogodišnju noć

Kosu nježno počešljajte i zagladite. Par centimetara iznad uha tankim češljem napravite razdjeljak i razdvojite kosu na dva dijela.

Protresite bočicu Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu spreja s udaljenosti oko 30 cm na korijen i izrast po cijeloj dužini i lagano umasirate prstima. S obzirom da Batiste Dark&Deep Brown ima karakteristiku toniranja lagano će obojiti vašu kosu, prekriti izrast i eventualne sijede vlasi.

Kosu skupite na suprotnoj strani kao da ćete napraviti niski rep, a potom ju zavrtite prema unutra, povežite gumicom i oblikujte u opuštenu punđu. Krajeve punđe iznutra pričvrstite ukosnicama.

Ova dojmljiva elegantna frizura koja nastaje u samo par minuta izgledat će lijepo i na ravnoj i na valovitoj kosi, svijetloj, crvenoj ili smeđoj. Ukoliko se frizura radi na svijetloj kosi preporuča se koristiti Batiste XXL Volume, Blush ili Strength & Shine šamponom.

Igrajte i osvojite!

Batiste šampon za suho pranje uz malo sreće može biti vaš. Sve što trebate napraviti je kupiti aktualni broj magazina Moje zdravlje i poslati nam naslov teksta koji vam je bio najzanimljiviji. Nagradni natječaj traje do 20. prosinca. Više o nagradnom natječaju pročitajte ovdje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.