Promo

Li Ning – vrhunska sportska oprema u kojoj pobjeđuje Marin Čilić

Foto: Mondo
Li Ning – vrhunska sportska oprema u kojoj pobjeđuje Marin Čilić
Foto: Mondo
Li Ning – vrhunska sportska oprema u kojoj pobjeđuje Marin Čilić
Foto: Mondo
Li Ning – vrhunska sportska oprema u kojoj pobjeđuje Marin Čilić
Foto: Mondo
Li Ning – vrhunska sportska oprema u kojoj pobjeđuje Marin Čilić
VL
Autor
PR Članak
09.09.2014.
u 11:43
Marin Čilić u finalu US Opena u tri seta majstorski je pobijedio Japanca Keija Nishikorija i osvojio Grand Slam. Ovu pobjedu odnio je u odjeći Li Ninga - kineskog top sportskog branda.
Pogledaj originalni članak

Brand Li Ning početkom 21. stoljeća s azijskog kontinenta izlazi u Europu i od samih početaka usko je vezan uz hrvatske sportaše. Jedan od prvih neazijskih promotora Li Ninga u svijetu bio je naš Ivan Ljubičić, tada treći tenisač svijeta i osvajač Davis Cupa. Njega su slijedili Ivo Karlović, najbolji svjetski rukometaš svih vremena - Ivano Balić, rukometaš RK Zagreba -  Josip Valčić, u Li Ning opremi trči i ruši sve hrvatske rekorde naša najbolja maratonka Lisa Stublić. Li Ning košarkaške tenisice osobni su izbor jednog od najboljih košarkaša današnjice i trostrukog NBA prvaka - Dwaynea Wadea.

Vrhunska sportska oprema za sve sportove

U Li Ning odjeći fantastičnu pobjedu na US Openu odnio je naš Marin Čilić. Želite li i vi zaigrati tenis i ostale sportove u ovoj vrhunskoj odjeći, posjetite Mondo koji u svojoj ponudi ima Li Ning opremu za sport i rekeraciju.

Li Ning majice vrlo su udobne i lagane te stoga idealne za trening yoge, aerobika i sličnih aktivnosti. Majice za trčanje i tenis izrađene su posebnom A.W.S.dry tehnologijom koja omogućuje da vlaga koja nastaje znojenjem isparava na površinu te tako ostajete dulje vremena suhi, dok A.W.S. stretch tehnologija omogućuje fleksibilnost materijala i slobodu pokreta. Već od 119,99 kn.

Li Ning tenisice za trčanje namijenjene su rekreativcima i trkačkim početnicima. Vrlo su lagane i stabilne, s posebnim pojačanjima na džonu što produljuje vijek trajanja tenisice. Već od 319,99 kn.

Sportski prvak dizajnira za sportaše

Osnivač kompanije je svjetski poznati gimnastičar i kineski sportski simbol, jedan od najvećih sportaša 20. stoljeća – Li Ning. Generacije rođene sedamdesetih godina i prije, sjetit će se da je Li Ning svjetsku slavu stekao briljantnim nastupom na 6. Svjetskom gimnastičkom kupu održanom u Zagrebu 1982. godine, osvojivši 6 zlata i jedno srebro. 1984. godine u Los Angelesu na Olimpijskim igrama osvojio je 6 medalja – 3 zlata, 2 srebra i jednu broncu. Na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. u svojoj domovini Kini, upravo je Li Ning imao najveću čast da zapali olimpijski plamen.

Li Ning sportska oprema danas se u potpunosti dizajnira i planira u Finskoj, unutar L-fashion Grupe, više od 100 godina stare finske tekstilne kompanije. Finski dizajn jamči atraktivan i funkcionalan izgled prilagođen zahtjevima europskog tržišta te vrhunsku kvalitetu uz pristupačnu cijenu.

Posjetite Mondo i trenirajte u Li Ning sportskoj odjeći i obući.

Pogledajte na vecernji.hr