Ovo se mjesto nalazi u centru grada, a čim uđete u lokal, vidite da je riječ o modernom, urbanom restoranu svježeg i ugodnog ambijenta ukrašenog odabranim cvjetnim aranžmanima, u koji zbog njegove lokacije najčešće zalaze ljudi u odijelima, odnosno poslovnjaci. Za sunčanijih dana može se ondje uživati i na terasi s pogledom na Džamiju. Subote su, pak, rezervirane za obiteljske ručkove, pa je po posebnim cijenama serviran švedski stol, a ako niste znali, tim danima najmlađi u Žlici i vilici imaju gratis objed.
Uspješno rade punih sedam godina i nekako su pronašli svoj koncept koji je ponajprije podređen ljudima koji nemaju previše vremena za sjedenje u restoranima nego im trebaju ukusna, ali ekspresna jela koja ih okrepljuju tijekom radnog dana. Tako svakoga dana na jelovniku imaju barem dvije različite vrste variva, ribe, mesa, a za pohvaliti je da nisu zakinuti ni vegetarijanci i vegani, što pokazuje da se prati trend.
Ja sam naručio file lososa s blitvom i kuhanim krumpirom. Porcija je bila taman, dostatna i obilna, a nakon mog tamanjenja jela ničega nije ostalo na tanjuru. No, ostala mi je želja probati ficleke od bifteka s fužima u umaku od tartufa ili pašticadu s njokima, pa kad mi obveze budu dopuštale, “bum se vrnul nazaj”.
Osoblje je nenametljivo i pristupačno, što gostima pruža dodatan osjećaj opuštenosti i kratkotrajne izolacije u kojoj svatko u miru može guštati u svom objedu.