Blahnik i Beckham

Ma tko kaže da kraljica elegancije ne voli ravne cipele

Foto: Facebook
beckham
Foto: Facebook
beckham
Foto: Facebook
beckham
12.09.2012.
u 00:01
Jako sam sretan što se Victoria odlučila za ravne cipele. Mislim da je osvježavajuće i elegantno vidjeti kako se muške cipele dobro slažu sa ženstvenim haljinama, rekao je Manolo Blahnik koji je s njom surađivao na toj liniji cipela
Pogledaj originalni članak

Nakon što je revijom za proljeće/ljeto 2013. na New York Fashion Weeku oduševila sve nazočne, ne samo da je odlučila jednostavne komade "začiniti" bojama nego je i vrtoglave štikle zamijenila, ni manje ni više, nego muškim cipelama. Uz, naravno, pokoji par štikli za elegantne večernje izlaske.

U cijelu je priču svoje čarobne prste upetljao slavni postolar Manolo Blahnik koji je i zaslužan za muške modele cipela na njezinoj reviji. Čuvši Victorijin prijedlog za suradnju, Blahnik se oduševio što su, barem za ovu reviju, ravne elegantne cipele stavile u drugi plan omiljene Victorijine visoke potpetice.

– Jako sam sretan što se odlučila za ravne cipele. Mislim da je vrlo osvježavajuće i elegantno vidjeti kako se muške cipele dobro slažu sa ženstvenim haljinama. Jako su joj se svidjeli muški modeli pa je došla na ideju da napravimo žensku verziju tih cipela – rekao je Blahnik te se nadovezao kako su zajedničkim snagama došli do toliko željenog modela:

– Victoria je jako slatka žena sa sjajnim smislom za humor. Vrlo je strastvena kad je riječ o dizajniranju i modi općenito, a do modela koji ste vidjeli na pisti došli smo raspravljajući neko vrijeme o različitim modelima.

Legendarni dizajner, koji će sljedećeg mjeseca tijekom Paris Fashion Weeka organizirati izložbu, smatra da je Victoria zaslužila sve pohvale koje je dobila za svoju nedavno održanu reviju.

– Ona točno zna što želi postići i to radi svim srcem. Otkad se pojavila na modnoj sceni, svojim je obožavateljicama ponudila jednostavne haljine prekrasnih silueta, elegantne i ženstvene – nahvalio je Blahnik Victoriju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.