TECHNO PARTY

Marusha uzdrmala techno fanove

04.08.2002.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

Na prostoru negdašnje tvornice TEF u Šibeniku sinoć je održan najveći Open air techno festival u Dalmaciji. Iako se početak megaspektakla očekivao u 20 sati, prvi su se posjetitelji počeli okupljati nekoliko sati kasnije kad je prvu ploču pustio šibenski gradonačelnik Milan Arnautović, oduševivši publiku.

U sklopu spektakularne promocije Millenniuma jučer u podne iz aviona je bačeno čak 300.000 letaka, čime je završena promocija u koju je dosad uloženo više od 50.000 eura. Zvijezde ovogodišnjeg Millenniuma, najpoznatiji svjetski ženski DJ-i, Marusha i DJ LaDiDa, stigle su jučer popodne u splitsku zračnu luku, dok su DJ-i Tim Taylor i Craig Walsh iz Velike Britanije stigli dan prije. Svi su odsjeli u hotelu Panorama, iz kojeg se pruža pogled na šibenski most.

Susretljiva i dobro raspoložena Marusha, smjestivši se u hotelu, pohvalila se dobrim poznavanjem Hrvatske, kroz koju je nekoliko puta proputovala vozeći se s roditeljima u Grčku. Naime, njena je majka podrijetlom iz te mediteranske zemlje. Umorna od puta, krenula je na spavanje kako bi skupila snagu za sinoćnju svirku.

Tijekom partyja za sve umorne techno vjeverice na raspolaganju su bile ležaljke, a za dodatni štimung postavljeni su i videozidovi na kojima su se mogle vidjeti projekcije gradnje novog i modernog grada, čiji će temelji biti upravo na prostoru tvornice TEF.

Romana Vukadin

Pogledajte na vecernji.hr