Promo

Megabon je pripremio paket u slatkim etno kućicama na Plitvičkim Jezerima

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
07.11.2013.
u 08:30
Jedan od najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj, a po mnogima i šire, prekrasna Plitvička jezera , odjenula su svoje čarobno jesenje ruho i sada su prošarana prekrasnom žutom, smeđom, crvenom bojom…
Pogledaj originalni članak

NP Plitvička Jezera, najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park, slovi kao jedan od najljepših mjesta na svijetu, a zbog njegove jedinstvene ljepote 1979. godine bio je proglašen svjetskom prirodnom baštinom od strane UNESCA.

Sada je pravo vrijeme da ga posjetite, a Megabon je za Vas pripremio i jedinstveni paket u slatkim etno kućicama, koje, baš kao i nacionalni park sam, oduzimaju dah. Dragi putnici, krenite s Megabonom na nezaboravno putovanje u svijet prirodnih ljepota, čudesnih jezera, prekrasne boje vode, zadivljujući slapova i opuštenih ljudi dobre volje.

Kupnjom ovog Megabon paketa ne dobivate samo trodnevni boravak na samo par koraka od Plitvičkih jezera te doručak za Vas i Vašu bolju polovicu, već Vas u Etno Kućama Plitvica Selo čeka i prava wellness avantura uz korištenje slane sobe, saune te teretane.

Dvokrevetna soba odiše domaćim duhom drvenog starinskog namještaja i prirodnog kamena, sedre koja je tako poznata zbog Plitvičkih Jezera. Domaći duh nadopunjuje posteljina i zavjese izvedene na tradicionalan način. Oprema sobe daje vrhunski komfor i sastoji se od velikog bračnog kreveta, dodatnog ležaja, radnog stola, kutka za sjedenje, mini bara, sefa, LED televizora sa satelitskim programima, sušila za kosu, kupaonske kozmetike i, naravno, klima uređaja.

Točku na i nevjerojatnom provodu stavlja wellness doživljaj, a posebno njihova poznata slana soba. Slana soba je imitacija prirodne slane spilje s njenom ljekovitom klimom. Slane sobe predstavljaju mjesta u kojima se stvara jedinstvena mikroklima zasićena važnim elementima (jod, bakar, magnezij, željezo, kalcij i kalij) koji su neophodni za normalan zdrav rad organizma, te pruža smirenje nakon teškog i napetog dana uz efektnu rasvjetu i meditativnu glazbu u ugodnim relaks stolicama. Boravak u slanoj sobi u periodu od cca 30 minuta jednak je učinku boravka 4-5 dana na moru.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr