Promo

Megabon ski opening u pola cijene

Foto: Megabon
Megabon (1)
Foto: Megabon
Megabon (1)
Foto: Megabon
Megabon (1)
Foto: Megabon
Megabon (1)
Foto: Megabon
Megabon (1)
Foto: Megabon
Megabon (1)
Foto: Megabon
Megabon (1)
VL
Autor
PR Članak
16.10.2013.
u 08:45
Megabon vam za nezaboravni ski opening savjetuje hotel Goldene Rose i ponudu 2 noćenja za 2 osobe s polupansionom.
Pogledaj originalni članak

Kada ste se zadnji put fino najeli i kada ste se uistinu dobro osjećali i bezbrižno uživali na svježem zraku?

Ukoliko biste željeli na to pitanje odgovoriti »Nedavno», posjetite internet stranicu www.megabon.eu. Megabon je, naime, puno više od samo jednog u nizu brzo rastućih portala koji nude široku paletu hotela i apartmana. Dio svojeg imena mega zaslužuje upravo zbog jedinstvenog osjećaja za potrebe svojih stranaka.

Megabon vam za nezaboravni ski opening savjetuje hotel Goldene Rose i ponudu 2 noćenja za 2 osobe s polupansionom. Boravak na ovom prekrasnom mjestu zasigurno će Vam se utisnuti duboko u sjećanje. Hotel je sagrađen u srcu Dolomita, u kojem se nalaze i znamenite planine Drei Zinnen.

Skijalište i odmaralište Kronplatz te gonja Pustriška dolina smješteni su u neposrednoj blizini i do njih možete doći za desetak minuta.

Osoblje će vas gostoljubivo primiti i otpratiti vas do jedne od njihovih čudesnih, udobnih soba s prostornim krevetima i drvenim detaljima. Sobe nude sve što vam treba za udoban boravak i opremljene su kupaonicom s tušem i WC-om, fenom, telefonom, sefom, satelitskim TV, frižiderom i besplatnim bežičnim internetom.

Moći ćete se opuštati i u novom Spa centru koji se prostire na 130m2 i koji upotpunjuju elegantan atmosfera i čudesni starinski stropovi. Da skratimo priču, Goldene Rose je jednostavno savršeno mjesto za opuštanje u zimskom raju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr