Promo

Razmazite se u Grand hotelu Rogaška

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
12.11.2013.
u 08:15
Napunite se energijom u jednom od starijih i važnijih lječilišta s višestoljetnom tradicijom u Sloveniji, u Termama Rogaška.
Pogledaj originalni članak

Vaše tijelo i um u potpunoj harmoniji, daleko od stresa, problema, užurbanosti i svakodnevne rutine. Potpuno opušteni. Okružuju vas nježni tonovi opuštajuće glazbe i prekrasna priroda Rogaške Slatine a vi ste prepušteni saunama, bazenima i ostalim uslugama spa & beauty wellness centra…

Zvuči primamljivo, zar ne? Kao stvoreno za ove tmurne, jesenje dane. Zašto čekati? Posjetite www.megabon.eu i ova priča može postati vaša priča. Naime, na Megabon portalu Vas čeka ekskluzivni paket Grand Hotela Rogaška, koji uključuje trodnevni boravak u hotelu s polupansionom i neograničenim korištenjem hotelskih bazena, sauna i fitnessa u Spa & beauty wellness centru. Posebnu čar ovom paketu daju i jutarnja gimnastika i animacijski program, boca vina, korištenje interneta, slobodan ulaz u kasino te poklon bon 10 € za hotelski wellness centar.

Napunite se energijom u jednom od starijih i važnijih lječilišta s višestoljetnom tradicijom u Sloveniji, u Termama Rogaška. Razmazite se u Grand hotelu Rogaška**** u kojem su ljekovita moć bazena Rogaška Riviera i odlična gastronomija hotelskog restorana recept za savršeno opuštanje i dobro raspoloženje.

U najčuvenijoj zgradi Rogaške Slatine, koja je ugostila cara Ferdinanda, kralja Petra, skladatelja Franza Liszta i mnoge druge europske velikane, možete se prepustiti uživanju u odličnosti prošlih i današnjih vremena. Promišljeno obnovljena znamenitost, koja zajedno s cvjetnim parkom i fontanom predstavlja pravo srce Rogaške Slatine, pruža gostima vrhunski komfor i u potpunosti ugađa željama svakog pojedinog gosta.

Hotelske sobe i apartmani, opremljeni stilskim namještajem, ostaju prestižni prostori tradicije i nadopunjeni su individualno podesivim klimatskim uređajem i drugom suvremenom opremom što dokazuje prilagodljivost hotela svim željama sadašnjice.  Hotel uživa dobar glas zbog vrhunskih priredbi koje se odvijaju u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u isto tako privlačnoj Glazbenoj dvorani. Poseban doživljaj prostora obećava i Grand Cafe Rogaška. 

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr