POLIKLINIKA LEPTIR

Minimalno invazivna kirurgija štitnjače s popustom 20%

Foto: Promo
Poliklinika Leptir
Foto: Promo
Poliklinika Leptir
Foto: Promo
Poliklinika Leptir
Logo_Poliklinika Leptir
09.11.2017.
u 16:19
U Poliklinici Leptir operaciju štitnjače obavlja iskusan kirurg uz pomoć suvremene tehnologije - ultrazvučnih škara (eng. ultracision-harmonic scalpel).
Pogledaj originalni članak

Operacija štitnjače preporučuje se kao krajnje rješenje dugogodišnjeg i ireverzibilnog stanja štitnjače. Riječ je o osjetljivom zahvatu, jer se operira u neposrednoj blizini doštitnih žlijezda, glasnica i nekih živaca. U Poliklinici Leptir operaciju štitnjače obavlja iskusan kirurg uz pomoć suvremene tehnologije - ultrazvučnih škara (eng. ultracision-harmonic scalpel). Destrukcija tkiva je manja, a cjelokupni oporavak značajno skraćen uz minimalnu postoperativnu neugodu.

Boravak u bolničkoj sredini predstavlja određenu nelagodu, zbog prekida svakodnevne rutine i nesigurnosti zbog ishoda operacije. U Poliklinici Leptir je zato pratnja dobrodošla prije i nakon zahvata, a termin operacije dogovara se u skladu s privatnim i poslovnim obvezama pacijenata. Tijekom boravka pacijent je pod nadzorom tima liječnika i medicinskih sestara te psihologa, a na kućni oporavak se otpušta jutro nakon operacije. Kvaliteta života nakon operativnog zahvata štitnjače ne mora biti smanjena, dapače. Uz individualiziranu terapiju i određene promjene životnog stila, cjelokupno stanje se može itekako poboljšati već nekoliko tjedana nakon operacije štitnjače.

Foto: Promo
dr. Ante Škaro, specijalist otorinolaringologije, kirurg glave i vrata

Zahvat obavlja dr. Ante Škaro, specijalist otorinolaringologije, kirurg glave i vrata. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri, profilirao se kao stručnjak za dijagnostiku, liječenje i kirurgiju štitnjače. Od 2008. godine djeluje kao ravnatelj prvog privatnog centra za bolesti štitne žlijezde - Poliklinike Leptir.

Poklanjamo vaučer čitateljima Večernjeg lista za 20% popusta na minimalno invazivnu operaciju štitnjače.

Uklanjanje jednog režnja štitnjače, redovna cijena 18.000,00kn

Uklanjanje oba režnja štitnjače, redovna cijena 20.000,00kn

Ilica 235/I (Okretište Črnomerec)
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel. +385 (0)1 301 49 23
Fax. +385 (0)1 301 49 29

info@poliklinika-leptir.hr
www.poliklinika-leptir.hr
www.stitnjaca.com

MEDICINA – NUTRICIONIZAM – PSIHOLOGIJA

ŠTITNJAČA – ENDOKRINOLOGIJA - KIRURGIJA KOŽNIH PROMJENA – HEMOROIDALNE BOLESTI– OTORINOLARINGOLOGIJA

 

POLIKLINIKA LEPTIR je prvi privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za štitnu žlijezdu, koji je tijekom godina proširio krug djelatnosti postavši jedna od vodećih zdravstvenih ustanova za dijagnostiku, liječenje i kirurgiju.

Logo_Poliklinika Leptir
Specijalnost su minimalno invazivni operativni zahvati, a vrijednosti multidisciplinarnost, stručnost i iskustvo. Poliklinika Leptir u svojoj praksi objedinjuje stručnjake iz područja medicine i komplementarnih struka, u svrhu pružanja cjelovite potpore pacijentima. Iz istog razloga, pokrenut je i zdravstveni portal Štitnjača.com.

Pogledajte na vecernji.hr