nije mogla vjerovati

Mislila je da joj je suprug poslao ljubavno pismo, a onda je otkrila istinu: ‘Imao je aferu!'

Foto: Tik Tok
Mislila je da joj je suprug poslao ljubavno pismo, a onda je otkrila istinu: ‘Imao je aferu!'
27.01.2023.
u 12:30
Nakon što je otvorila pismo i saznala istinu, Daniella je ostavila pismo na krevetu koji je dijelila sa suprugom, i odletjela svojoj obitelji u Švedsku
Pogledaj originalni članak

Daniella Asher (31) čekala je dijete sa suprugom s kojim je bila u braku tri godine, ali je samo nekoliko tjedana prije nego što je trebala roditi saznala da on ima aferu sa ženom koju je upoznao na Tinderu. Naime, mislila je da joj je on poslao slatko, ljubavno pismo, da bi kasnije otkrila da ga je zapravo njegova ljubavnica poslala njemu, piše The Sun.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

Foto: Thinkstock
trudnoća, trudnica
Foto: Thinkstock
trudnoća,trudnica
Foto: Shutterstock
trudnica
Foto: Thinkstock
trudnoća, trudnica
Foto: Shutterstock
trudnica
Foto: Thinkstock
Pregnant woman
Foto: Thinkstock
trudnica
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nakon što je otvorila pismo i saznala istinu, Daniella je ostavila pismo na krevetu koji je dijelila sa suprugom, i odletjela svojoj obitelji u Švedsku. Slomljena srca, u 36. tjednu trudnoće, otišla je kako bi mogla roditi sa svojom obitelji pored sebe umjesto sa svojim suprugom, koji je u to vrijeme bio na putu s drugom ženom. Tamo je ostala neko vrijem sa svojim novorođenim sinom Brooklynom.

- Tri tjedna prije nego što sam trebala roditi otvorila sam pismo koje je stiglo od njegove ljubavnice. Otkrila sam da moj voljeni suprug ima višemjesečnu aferu. Bio je u Amsterdamu u to vrijeme i pismo je stiglo iz Amsterdama, pa sam mislila da je to ljubavno pismo od njega za mene. Pretpostavljam da ona nije znala da će se pismo doći prije njega. Kada sam dobila pismo, toliko sam ga puta pokušala nazvati, ali između nas je bila vremenska razlika od osam sati i on je spavao. Poslala sam mu sliku pisma i u poruci napisala: "Ti si najveći klišej ikada" - ispričala je Daniella.

Tvrdi da ju nije niti pokušao nazvati jer je bio s ljubavnicom, a kući se vratio nakon tri dana. S obzirom da je ona tada već bila na putu za Švedsku, nisu baš uspjeli razgovarati. 

@daniellaeasher #cheating #divorce #grief #singlemom #momsoftiktok #breakup #singlemomlife #singleparent #mentalhealth #healing ♬ original sound - Still Silhouette

- Nije mogao vjerovati da sam stvarno otišla, ali jednostavno nisam htjela biti kod kuće kad on dođe. Osjećala sam se kao u filmu. Bila sam 36 tjedana trudna i stupila sam u kontakt sa svojom primaljom i molila je da mi napiše pismo za siguran let jer sam samo htjela biti kod kuće sa svojom obitelji. Potpuno sam paničarila - rekla je.

Nakon što se Daniella iz SAD-a vratila kući u Švedsku, bila je okružena podrškom svoje obitelji, ali je bila i u kontaktu sa suprugom, koji je i dalje bio u nevjerici da je napustila SAD. Kaže da joj se ispričavao puno puta i da joj je rekao da želi raditi na njihovoj vezi i spasiti njihov odnos. 

- Nikada nisam mislila da ću oprostiti nevjeru, ali sam se toliko trudila da ponovno uspostavim brak jer smo sada ipak dobili dijete. Bili smo na savjetovanju za parove i puno smo razgovarali mjesec dana. Međutim, on nikada nije prestao razgovarati s njom i lagao mi je. Kada sam rodila, on je bio na putu s njom, sve je bila laž. Čak se usudio pitati me može li biti i sa mnom i s njom, a ja sam rekla da definitivno ne. Ako želi biti s njom, može, ali onda ne može biti sa mnom - dodala je. 

Daniella kaže da se osjećala usamljeno tijekom trudnoće, ali je vjerovala svom suprugu i nikada nije sumnjala da će otići. Tvrdi da je to bila teška trudnoća i da je imala teške bolesti, te je uzimala lijekove cijelih devet mjeseci. No, kaže da je imala jako lijep porod jer je njezina mama bila uz nju cijelo vrijeme.

- Rekao mi je da su se upoznali kada sam ja bila u šestom mjesecu trudnoće. Stalno je putovao, što mi je bilo sumnjivo, ali nisam to dovodila u pitanje. Bila je to vrlo usamljena trudnoća, on mrzi slabost, pa nisam smjela pokazati slabost i uvijek sam morala ostati jaka. Učinio je nešto loše, ali neću dopustiti da ga to definira kao osobu. Stupila sam u kontakt sa ženom tjedan dana nakon što sam rodila i rekla joj da on ima ženu i novorođenče, ali nije se činila se previše iznenađenom. Oni su još uvijek zajedno, a ona također ima djecu - kaže Danielle.

@daniellaeasher Through all that pain came the biggest blessing and I can’t wait to step into 2023 the strongest version of myself as a single mama to my beautiful baby boy ❤️ #singlemom #momsoftiktok #singlemomlife #mentalhealth #singleparent #mentalhealth #healing #divorce #cheating #grief #breakup ♬ Goodbye - EuGene🔥

Danielle je rekla i da smatra da je žena napisala pismo s namjerom da ga ona pročita i da sazna za njih jer je to bilo tipično ljubavno pismo u kojem je pisalo koliko je sretna što ga je upoznala, koliko ga voli, kao i njihove zajedničke fotografije. No, nije mogla vjerovati da je nakon svega ona ipak ostala s njim.

- Moja majka je bila zaista tužna kada sam joj ispričala sve jer smo se zaista činili kao savršen par, a i ja sam i dalje tužna oko svega. Sada je već prošlo neko vrijeme pa pokušavam ići na spojeve, no teško je s malim djetetom. Trenutno na Tik Toku pokušavam podijeliti svoju priču i doprijeti do žena koje su bile u istoj situaciji i pokazati im da će biti bolje - zaključila je. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.