ne tražite opravdanje

Mislite da je sve u centimetrima? Muškarci, dužina zaista nije bitna!

Foto: Shutterstock
seks
Foto: Thinkstock
Seksi seks
10.04.2014.
u 21:00
Majka priroda postavila je živčane završetke samo na ulaz vagine, zbog čega dužina penisa uopće nije važna!
Pogledaj originalni članak

Postoji još nešto što trebate znati: sluznica unutarnjeg dijela vagine nije toliko osjetljiva.

Majka priroda postavila je živčane završetke samo na ulaz vagine, zbog čega dužina penisa uopće nije važna! Osim prvih 2,5 cm vagine, ostali dijelovi nisu naročito stimulirani tijekom penetracije.

Iako unutarnje dvije trećine vagine ne reagiraju na dodir, osjetljive su na pritisak. Zbog toga penetracija stvara ugodan osjećaj, iako ne izaziva orgazam. Mnogo žena osjeća rastući, a potom padajući val zadovoljstva tijekom odnosa, koji podsjeća na orgazam. Iako izostaju snažne kontrakcije, koje prate stimulaciju klitorisa, ovaj osjećaj je podjednako ugodan. Zato je odluka da se prakticira standardni oblik koitusa, usprkos neslanoj šali prirode da postavi klitoris izvan vagine, sasvim prihvatljiva.

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Na kraju krajeva, tehnika u kojoj žena prva doživljava orgazam kroz oralnu stimulaciju, a muškarac kasnije putem penetracije primjenjuje se od kada su ljudi naučili koristiti jezik na mjestima na kojima priroda to nije predvidjela. Uvjerili ste se da ste normalni?

Onda možete usvojiti neke nove tehnike koje će povećati vaše šanse da doživite vrhunac tijekom seksualnog odnosa.

>>Nepoznato o poznatome: Zanimljivosti koje možda niste znali o orgazmu

>>Ovo su znakovi da je dobar ljubavnik

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
karambita
09:53 14.04.2014.

Pa naravno da duzina nije bitna, bitna je dubina dzepa