mnogi su je kritizirali

Mladenka iz Srbije podijelila video s vjenčanja i naišla na osude: 'Treba te biti sram'

Foto: @mitovna
Mladenka iz Srbije podijelila video s vjenčanja i naišla na osude: 'Treba te biti sram'
06.06.2024.
u 12:30
"U crkvu se ne ulazi kao da ideš u disko..."
Pogledaj originalni članak

Fitness trenerica Nađa Mitov iz Novog Sada podijelila je na TikToku videozapis svog crkvenog vjenčanja, ali našla se na meti kritika zbog toga što je većinu vremena sjedila, ali i zbog izbora svoje vjenčanice. 

Komentari su bili oštri: "Zašto ti i kuma sjedite?", "Odakle ti ideja da sjedneš?", "Jadan mladoženja" i "Treba te biti sram". Naime, na snimci se vidi kako mlada većinu vjenčanja sjedi, dok njen suprug stoji pored nje te je drži za ruku. 

 

@mitovna Koja je verovatnoća da vam bude loš veče pre venčanja?😏 #epacaoljudi #viralno #srbija #pravoslavlje❤️☦️🇷🇸❤️ #balkan #vencanica #svadba @VIKKI’S GIRLS ♬ Take Me To Church - Hozier

Neki su bili nezadovoljni i njezinim izborom vjenčanice, bijele satenske haljine s dekolteom i velikim prorezom na nozi: "U crkvu se ne ulazi kao da ideš u disko", "Djevojko, ovako se ne dolazi pred svećenika", "Gdje je pop koji je ovo dozvolio?" i "Barem si se mogla obući".

Međutim, Nađa je objasnila da je noć prije vjenčanja povraćala i završila na infuziji. "Samo kad smo preživjeli ovaj dan", napisala je u videu koji je pregledan 1.2 milijuna puta, dok je opis glasio: "Koja je vjerojatnost da vam bude loše noć prije vjenčanja?"

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

 

PREVRTALI STOLOVE, VRIJEĐALI, OTIMALI SE...

Divljanje u Međimurju: Pijani napali policajce, jednog teško ozlijedili, zbog moguće eskalacije pozvano pojačanje

Usprkos okupljanju većeg broja građana na mjestu događaja, koji su glasno negodovali te je postojala opasnost od veće eskalacije sukoba, policijski službenici uspijevaju privesti dvojicu 26-godišnjaka te 47-godišnjaka u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Na mjesto događaja upućene su i dodatne policijske snage

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

V0
Vlaskoulicanec4.0
15:38 06.06.2024.

E hvala da smo saznali ovu važnu vijest iz komšiluka.

Avatar Retro
Retro
12:52 06.06.2024.

Danas sve žene misle da je vrh mode izazivati najniže muške požude kao što rade dame noći u 1 ujutro.

Avatar MicroCube
MicroCube
19:42 06.06.2024.

Pulitzer