Zagonetka

Možete li pogoditi tko je majka djeteta na ilustraciji? Odgovor mnogo toga otkriva o vama

Foto: HUMAN EXPLORE
Možete li pogoditi tko je majka djeteta na ilustraciji? Odgovor mnogo toga otkriva o vama
17.02.2022.
u 07:14
Vodite li se osjećajima ili razumom?
Pogledaj originalni članak

Pogledajte dobro ilustraciju ispod i probajte zaključiti tko je prava majka djeteta koje se igra, od dvije žene koje sjede jedna nasuprot drugoj.

Foto: HUMAN EXPLORE

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot
Foto: screenshot

Ako ste odgovorili da je to žena lijevo, odgovor nije točan. Ipak, odluka govori dosta o vama i vašem karakteru.

Vi ste kreativna osoba, razmišljate izvan okvira i želite izraziti taj svoj duh kroz sve u životu. Slikanje, glazba, stvaranje – sve su to neka polja na kojima se osjećate i više nego ugodno. Također ste avanturistički tip, a sve to čini vas vrlo zanimljivom osobom u društvu. Dobar ste prijatelj pa, kada nekome treba savjet, prvo zove vas. Emotivni ste i novac vam nije na prvom mjestu.

Ako ste, pak, odabrali ženu desno, odgovor je točan, ona je majka djeteta, a to se vidi po tome što je okrenuto u njezinu smjeru. Djeca obično traže odobrenje roditelja za sve što rade, pa su zato i tijekom igre često okrenuta prema njima.

Vaš odgovor otkriva da ste dobri u obraćanju pozornosti na detalje i da se znate nositi s važnim stvarima u životu. Lijeva strana mozga vam je aktivna i utječe na logičko razmišljanje. Uvijek imate kontrolu nad svojim emocijama, čak i kada je u pitanju donošenje teških odluka. Niste baš otvoreni prema drugim ljudima, ali ste u krugu bliskih ljudi omiljeni, najviše zbog svog humora.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar Brnjo
Brnjo
09:12 17.02.2022.

Obje su majke istom djetetu budući da se radi o gay paru. Tko se ne slaže sa mnom, ekstremni je desničar i bijeli supremist.

MA
marcellus
14:15 17.02.2022.

imam dvoje male djece i kad se igraju okrenuti su prema igrački, ne prema meni ili mami. Usput, djeca strancima ne vole okretati leđa - čak i sa strane pseudopsihologiziranja a la cosmo ovo je pogrešno. Roditelju će prije okrenuti leđa, jer imaju povjerenja. Strancu ne.

Avatar Mudlin
Mudlin
14:38 17.02.2022.

Otkrijte vi tko je tata ak ste lumeni. Pa to javite i mami.