Imao je pet afera

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Foto: Getty Images
Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'
15.06.2023.
u 15:30
'Sretno oženjeni' tata kaže da je redovito varao svoju ženu posljednjih sedam godina kako bi malo 'začinio' svoj seksualni život i kaže da je to bilo ključno za održavanje uspješne veze.
Pogledaj originalni članak

Oženjen muškarac bez srama koji je imao pet afera u proteklih sedam godina nimalo ne žali i kaže da je njegova prevara ključna za održavanje 'sretnog' braka. Kako kaže ovaj 36-godišnji tata, on i dalje ima aktivan seksualni život sa suprugom, ali smatra da je njihovo vođenje ljubavi preblago za njegov ukus. Nate, dodaje i da je ranije pokušao razgovarati o seksu sa svojom suprugom i saznati u čemu ona uživa, u nadi da će unijeti malo 'avanturizma' u spavaću sobu, ali dočekala ga je 'tišina', prenosi Daily Mail.

Iako se u početku osjećao krivim zbog svoje nevjere, Nate sada to vidi kao tajnu svoje uspješne veze i tvrdi da mu to omogućuje da se 'malo oslobodi'. Rekao je: 'Viđam samo jednu po jednu ženu - žongliranje s više žena previše je stresno. Sastajemo se radi strastvenog seksa tijekom dana dok smo oboje na svojim fleksibilnim poslovima i možemo uzeti slobodno ili navečer, kada oboje imamo pristojan izgovor za izlazak. Noćenje može biti nezgodno za oboje'.

VEZANI ČLANCI: 

Oženjeni otac upoznaje žene s kojima se viđa koristeći kontroverznu platformu za upoznavanje Ashley Madison i razgovara s njima putem web-baziranih aplikacija za chat ili videochat, bilo tijekom radnog vremena ili kasno navečer. Pazi da na svom telefonu ne drži nikakve aplikacije, poruke, eksplicitne slike ili videozapise, brišući sve sumnjivo prije nego što stigne kući. Također, koristi zasebni bankovni račun za plaćanje troškova kao što su spojevi, seksi donje rublje i hoteli.

Nate, koji je samo prije braka bio u monogamnim vezama, kaže da je njegova prva afera bila s prelijepom višom direktoricom na njegovom radnom mjestu, koja je bila najmanje deset godina starija od njega. Iako se u početku osjećao krivim nakon njihovog pijanog susreta, Nate je od tada vidio prednosti otvaranja svog braka i kaže da bi bio potreban aktivan razgovor između njega i njegove žene da bi okončao svoje afere.

VEZANI ČLANCI: 

Objasnio je: 'Moja supruga bi trebala biti više nadahnuta i znatiželjna o seksu, istraživati ​​ga, kupovati donje rublje i odjeću u kojoj se osjeća ne samo dobro, već super seksi, i istraživati ​​igračke koje povećavaju njezino zadovoljstvo. Želim da istražuje u čemu bi mogla uživati, u čemu bih ja mogao uživati ​​i da je pale različiti oblici erotike. Želim da razgovara sa mnom o svojim željama, o tome što bi voljela istražiti i o tome što osjeća da je toliko tabu da je nervozna to priznati - to bi bilo seksi. Samo promjena u stavu i seksualno buđenje bi bili nevjerojatni'.

Tvrdi da se pobrinuo da se previše emocionalno ne veže kada su u pitanju njegove afere, povlačeći crtu kad god osjeti da bi mogao previše duboko ući u vezu s nekim drugim. 'Dobro je sve dok oboje znate da je to samo zabava i da nije ni blizu ljubavi i povezanosti koju imate jedno s drugim kao životni partneri', objašnjava Nate, 'Iskreno govoreći, jako bi me napalilo saznanje da se moja žena zabavlja s drugim tipom, djevojkom ili parom i da sam čuo za to nakon toga. Ili gledanje, pridruživanje i osiguravanje da se ona najbolje provodi i prima nevjerojatan užitak. Ali ja to ne dobivam doma - pa to dobivam negdje drugdje, i to je nevjerojatno'.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
montello
10:38 16.06.2023.

dok mu ne zena ne dozna onda gotov brak