IZNENAĐUJUĆE

Muškarci ne razmišljaju toliko o seksu kao što se priča

Muškarci ne razmišljaju toliko o seksu kao što se priča
01.09.2010.
u 09:13
Oko 54 posto muškaraca nekoliko puta dnevno razmišlja o seksu, a čak 43 posto njih o tome razmišlja tek nekoliko puta tjedno.
Pogledaj originalni članak

To da muškarci puno razmišljaju o seksu gotovo je općeprihvaćeno mišljenje. Ovisno o verziji koju ste čuli, njihove se seksualne maštarije navodno javljaju svakih nekoliko minuta pa čak i svakih sedam sekundi. Koliko god to možda nekim muškarcima imponiralo, i sama je pomisao da bi ovo moglo biti istinito, smatraju znanstvenici, suluda.

- Pretpostavi li se, dakle, da je prosječan muškarac budan 16 sati dnevno to bi značilo da je u jednom danu pomislio na seks više od osam tisuća puta. Toliko otprilike puta osoba udahne i izdahne dok je budna, navodi se u studiji Sveučilišta Miami u kojoj je sudjelovalo deset tisuća ispitanika i u kojoj je, među ostalim, potvrđeno kako su rašireni mitovi uistinu daleko od stvarnosti.

Ta je američka studija potvrdila da oko 54 posto muškaraca nekoliko puta dnevno razmišlja o seksu, a čak 43 posto njih o tome razmišlja tek nekoliko puta tjedno. Slične su odgovore dale i žene tako da čak ni tvrdnja da žene znatno manje razmišljaju o seksu od muškaraca nema nekakve prave osnove.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

MA
marelica
12:29 01.09.2010.

Kladim se da sve i ostane na razmišljanju. Oni koji sexaju redovno, nemaju potrebe stalno razmišljati o sexu.

MA
maxxxx
11:27 01.09.2010.

i ja mislim na seks samo dva puta dnevno... po 12 sati

SA
saniboj
12:17 01.09.2010.

Ja pomislim na sex svaki puta kad vidim neku zgodnu tetu. Dakle ovisi, zaljubim se 5-6 puta u roku od 3 minuta.