Promo

Smještaj u najboljim hrvatskim hotelima ekskluzivno se prodaje samo na portalu Megabon

Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
Foto: Megabon
Megabon
VL
Autor
PR Članak
16.04.2015.
u 12:15
Pogledaj originalni članak

Megabon, portal za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj i Europi, u svoju brojnu ponudu ubraja i smještaj u vrhunskim hrvatskim hotelima smještenima duž cijele Jadranske obale, koji se u proljetnom periodu prodaje ekskluzivno na Megabon portalu!

Megabon zadržava pravo ekskluzivne prodaje hotelskih ponuda svim korisnicima do kraja svibnja s početnim popustom od -37% do -55%. Naime, riječ je o hotelima smještenim na našoj predivnoj obali, od Umaga do Opatije, preko Krka i Paklenice do jedinstvenog Dubrovnika. U ovu ekskluzivnu ponudu također ubrajaju i jednu vrijednu slovensku, onu Lječilišta Radenci. Pa krenimo redom!

Hotel Sol Aurora, Umag – jedan od prvih ekološki orijentiranih hotela u Hrvatskoj kategoriziran sa 4* te smješten 2,5 km od središta Umaga, na samoj obali u Katoro Resortu. Hotel je savršen izbor za goste koji žele maksimalno iskoristiti svoj odmor i uživati u svakom detalju bogate ponude. Ponuda od 2 noćenja s uključenim polupansionom za 2 osobe korisnicima je dostupna od -37% popusta.

Hotel Dražica, Krk – hotel sa 3* smješten direktno na moru uz plažu i šetnicu, svega 800 m od samog centra grada Krka. Okružen zelenilom borova i tamarisa te u blizini plaže s Plavom zastavom, Hotel Resort Dražica je izvrstan izbor za proljetni i ljetni odmor i razonodu. Upoznavanje kulturno-povijesne baštine otoka te uživanje u domaćim lokalnim proizvodima od sada možete uz -40% popusta. Ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe s brojnim dodatnim pogodnostima.

Hotel Bristol, Opatija – luksuzni hotel kategoriziran sa 4* u centru Opatije udaljen tek nekoliko koraka od poznate obalne promenade Lungomare. Veličanstveni Hotel Bristol izgrađen je davne 1906. godine te obnovljen u duhu starih vremena. Zbog kombinacije mora, mediteranske klime i planina u zaleđu, Kvarnerski zaljev je omiljena turistička destinacija - ne samo za vrijeme ljetnih mjeseci, nego tijekom cijele godine. Međutim, trenutna proljetna ponuda ovog hotela dostupna je korisnicima Megabon portala uz -50% popusta. Uputite se na spa i wellness vikend u bajnu Opatiju te boravite u hotelu s uključenim polupansionom za 2 osobe.

Bluesun Alan Hotel, Starigrad, Paklenica– između plavog Jadrana i brdovitog Velebita, Bluesun hotel Alan pruža jedinstven spoj relaksirajućeg, a istovremeno aktivnog i sportskog odmora. Hotel, nositelj turizma na području Rivijere Paklenica, se nalazi na plaži svega dvadesetak metara od mora. Ekskluzivna Megabon ponuda uključuje 2 noćenja za 2 osobe s polupansionom te wellness i spa pogodnostima. Naravno, uz popust od -41%.

Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens, Dubrovnik - resort je smješten na najljepšem području dalmatinske obale, udaljen nepunih 11 kilometara od prekrasnog grada Dubrovnika, njegove slavne povijesti i bogate kulture. Provedite spa odmor u luksuznim rezidencijama koje su kao stvorene za obiteljsko okupljanje pod vedrim nebom i uživanje u nenadmašnim zalascima sunca nad Elafitskim otocima. Uz ekskluzivnu prodaju na Megabonu i popust od -55% za 2 noćenja u rezidenciji za 3 osobe, doručkom i korištenjem Spa zone i fitness centra.

Hotel Radin, Lječilište Radenci  – tradiciju liječenja u skladu s prirodom potražite u najstarijem slovenskom lječilištu, sa 130-godišnjom tradicijom, nadaleko poznatom po ljekovitoj termomineralnoj vodi. Lječilište Radenci lječilište je u pravom smislu riječi – u okruženju žitnih polja i vinorodnih brežuljaka obasjanih s više od 250 sunčanih dana godišnje pruža opuštanje i odmor tražiteljima dobrog raspoloženja i zdravlja! Pobrinite se za svoje zdravlje uz brojne spa i wellness pogodnosti, masaže, termalne bazenske komplekse i sportske aktivnosti koje su uključene u ponudu, uz -50% popusta.

Ostale detalje ovih ekskluzivnih ponuda pogledajte na web stranici portala www.megabon.eu

Pogledajte na vecernji.hr