PROMO

Najnovija Extravert maskara iz Avonove kolekcije snažno naglašava vaše trepavice, čineći vaš radoznali pogled neodoljivim!

Foto: Avon
Avon
Foto: Avon
Avon
Foto: Avon
Avon
Foto: Avon
Avon
Foto: Avon
Avon
11.08.2023.
u 14:40
Pogledi na svijet mijenjaju se svakim danom i potrebno je uhvatiti ritam tih promjena i prilagoditi svoje oko njima. Zato je i danas važno, baš kao i prije 5000 godina kada smo počeli ukrašavati oči, da i dalje držimo pogled u fokusu na važne stvari. Bitno je biti otvoren i iskren, a oduvijek se znalo da se istina krije baš u očima. Što nam one zapravo žele reći?
Pogledaj originalni članak

Sve je počelo od korištenja ugljena i olova, masti, meda i petroleja! Ali zahvaljujući udruženim snagama znanosti o ljepoti i tehnologiji danas, ispred sebe imamo zaista širok izbor sigurne i provjerene ponude maskara bez kojih naše trepavice ne mogu! To je posebice u slučaju Avon kompanije, koja nas više od 137 godina njeguje i brine o ljepoti i snazi. Danas, skoro 50% žena između 18 i 29 godina svakodnevno koristi maskaru kako bi istaknula svoj pogled. Ta se brojka smanjuje s godinama ali, čak i nakon 60. godine života, skoro petina žena maskaru smatra svojom dnevnom rutinom. Iz toga možemo zaključiti da je maskara jedan od najvažanijih elemenata kozmetike.

Foto: Avon
Avon

Ovoga puta, iz Avonovog laboratorija stiže maskara u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. I to zasigurno. Naime, Extravert maskara donosi najekstremniji izgled trepavica ikada! Njena ekstremna formula oblaže trepavice intenzivnim pigmentom i vlaknima nalik svili, kreirajući tako bogat volumen i ekstra gustoću. Naravno, uz Extravert maskaru slaže se samo ekstremna četkica! Osmišljena je da bude dovoljno velika kako bi u potpunosti prekrila trepavice, pružajući izgled bez grudica, glatku teksturu i sjaj.

Foto: Avon
Avon

Extravert maskara dolazi u tri nijanse: najtamnija crna - Blackest Black, smeđe crna - Brown Black i Navy, kako biste odabrali onu koja najviše odgovara vašem pogledu na svijet.

Usudite se ekstremno naglasiti svoj radoznali i otvoreni pogled i sa svakim nanošenjem duplirajte gustoću trepavica. Znate kako kažu: ''Oči govore više od usana!''

Extravert maskara dostupna je u Avonovom katalogu, kao i na web stranici www.avon.hr , po cijeni od 9,90 € (74,59 kn).

Foto: Avon
Avon

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr