Dobro je kod Stipe. Ugodna atmosfera i dobra spiza: meso, riba, rižoto, pašta… Sve domaće i friško…
Restoran se nalazi na Jadranskoj magistrali, radi tek od 17 sati, ali isplati se pričekati. Ambijent je obiteljski, a baš tako je sve i počelo: – Počeli smo još 80-ih godina s restoranom, otprilike kad sam se ja rodio – kaže nam uz osmijeh Stipe Bunja, vlasnik restorana, i nastavlja:– Od tada imamo i pansion. Ljudi nas prepoznaju, a i usput smo, odmah uz cestu, pa se uz mnoge koji se naruče pojavi i puno ljudi koji su samo u prolazu i tu kod nas predahnu. I baš ih takvi gosti najviše i vesele. Cijela obitelj Bunja radi u restoranu, sestra i majka su u kuhinji
. – Najveći test kvalitete u tome je hoće li se gost vratiti ili ne. Ima tu ljudi koji su dolazili još kad sam bija dite, a i danas su naši gosti. Dolazi nam puno Nijemaca, Austrijanaca, u posljednje vrijeme i dosta Poljaka. Prošlih godina stalno su nam dolazili motoristi, nadamo im se i ove – rekao nam je Stipe.
Riba u Dragama oduvijek je bila prvoklasna, maslinovo ulje i vino brend su ovog kraja… Mi smo se odlučili za mesne specijalitete i zaključili – što god probate, zažaliti nećete, a ni skupo platiti.