samopouzdana je

Nema zube, no kaže da se osjeća prekrasno: 'Muškarci to isto obožavaju!'

Foto: TikTok
Nema zube, no kaže da se osjeća prekrasno: 'Muškarci to isto obožavaju!'
01.07.2024.
u 15:30
Tvrdi da joj je čak bilo lakše izlaziti s muškarcima na spojeve nego prije
Pogledaj originalni članak

Jedna žena koja nema zube, nije dopustila da njezini problemi utječu na njezino samopouzdanje, sudeći po videu koji je postavila na TikTok. Korisnica @To0thlessQueen, koja često postaje viralna i ima više od 400.000 pratitelja na platformi, djelovala je bezbrižno dok je ponosno paradirala svojim oblinama - i zubnom protezom, piše Mirror. 

Na pitanje je li "teže izlaziti" i je li muškarcima "stalo" što ona ima zubnu protezu, @To0thlessQueen je objasnila: "Bilo mi je lakše izlaziti, ali ja sam s istom osobom već pet godina. No u na početku mi je to dalo više samopouzdanja."

@to0thlessqueen Surprise 🤭 #Denture #Dentures #dentureconfidence #funny #laugh #denturecomedy #smile #toothless #To0thlessQueen #Queen #confidence #confident #beauty #beautiful #foryou #comedytiktok #denturesatayoungage #denturegang #funny #funnyvideos #teethtok #surprise #loveyourself #selflove ♬ Nasty - Tinashe

Neki korisnici s protezama rekli su da su njihovi muški partneri više nego sretni. "Moj muškarac definitivno nema nikakvih pritužbi", izjavila je jedna korisnica. Druga se složila: "Stvarno. Moj partner je rekao da je bolje bez njih. To je prava stvar. Pročitala sam na Redditu da i brojni drugi muškarci misle isto. To mi je podiglo samopouzdanje."

U gotovo svim svojim videima ona samouvjereno pokazuje kako izgleda bez zubiju, a redovito se i šali na svoj račun, te pokazuje s kojim se problemima često susreće. Mnogi korisnici joj u komentarima često zahvaljuju što objavljuje takve stvari, tvrdeći da im pomaže u nošenju s tim problemom. 

Najpopularniji video @To0thlessQueen pogledan je nevjerojatnih 12,8 milijuna puta. U videu ona vadi zubnu protezu iz usta, a zatim ju ponovno stavlja i smije se. Prikvačena na njezin profil, njezina poruka je jednostavna: "Lijepa si bez obzira na sve! Budi vjerna sebi." 

Dečko ju je nazvao debelom pa je prekinula s njim: 'Izgubila sam 30 kilograma i zablistala!'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.