što prvo vidite?

Nevjerojatno točna: Ova optička iluzija otkriva sve o vašoj osobnosti

Foto: @itsme.fuzz /TikTok
Nevjerojatno točna: Ova optička iluzija otkriva sve o vašoj osobnosti
27.10.2024.
u 06:00
Mnogi su zaključili da je ‘nevjerojatno precizna’.
Pogledaj originalni članak

Ova neobična optička iluzija može vam pomoći otkriti jeste li skloni kreativnom razmišljanju ili više naginjete logici. Crno-bijela slika koju je podijelio popularni TikTok račun ‘Its Me Fuzz’, poznat po svojim optičkim iluzijama i mozgalicama, otkriva zanimljive informacije o tome jeste li ‘desnomozgaš’ ili ‘lijevomozgaš’. Ova tumačenja mogu biti zabavan način da bolje upoznate sebe, piše Mirror. Pogledajmo kako funkcioniraju!

Foto: @itsme.fuzz /TikTok

Što prvo primjećujete na slici? Ako ste prvo vidjeli ženu, to znači da vam je desna strana mozga dominantnija. To sugerira da ste kreativniji i umjetnički nadareni. Prema riječima TikTokera, također ste vješti u izražavanju svojih misli i osjećaja. No, ako ste prvo uočili muškarca koji svira saksofon, onda je vaša logička strana, lijevi dio mozga, razvijenija, što vas čini sklonijima analitičkom razmišljanju.

Tisuće ljudi podijelilo je svoje dojmove o ovoj iluziji u komentarima, a mnogi su zaključili da je ‘nevjerojatno precizna’. Jedan korisnik je komentirao: ‘Ovo je točno!’. Ipak, neki su imali drugačije mišljenje. Jedan gledatelj je primijetio: ‘Ništa od ovoga nije točno za mene’, dok su drugi rekli da su vidjeli obje slike istovremeno, pa se nisu mogli odlučiti za jedno značenje.

GALERIJA: Kakva umjetnost: Vizažistica radi optičke iluzije na vlastitom tijelu!

Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon
Foto: Dain Yoon

TUŽNA SUDBINA PLEMIĆKOG DVORCA

Mali grof bio je omiljen među svojim vršnjacima. U školu je dolazio kočijom. A uz ovaj dvorac veže se i jedna legenda

Iako su ovi čvrsti, više od šest stoljeća stari temelji na kojima je izgrađen dvorac u Cerniku, preživjeli čak i tursko osvajanje, a sam dvorac preživio je Prvi i Drugi svjetski rat te Domovinski rat i potres koji mu je znatno oštetio krovište, pitamo se hoće li taj biser arhitekture preživjeti i nemar i zaborav, kako vlasnika, tako i hrvatskih institucija?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.