Hollywoodska moda

Nicole Kidman razočarala izborom oprave za premijeru filma “Devet”

Nicole Kidman razočarala izborom oprave za premijeru filma “Devet”
04.12.2009.
u 19:48
Na premijeru mjuzikla “Devet” glumica je došla odjevena u bijelu mini-suknju i sako cik-cak donjih rubova, kombinaciju kojom se, pišu mediji, nije uklopila u ostatak društva. Po mnogima najljepše odjevena Penelope za ovu je prigodu izabrala plavu haljinu Ralpha Laurena, a njezinu “anđeosku” pojavu modni znalci opisali su “elegantnom, jednostavnom i predivnom”.
Pogledaj originalni članak

Dok su njezine kolegice Penelope Cruz i Kate Hudson prisutne ostavile bez daha u predivnim balskim haljinama, možda i prikladnijima  za dodjelu Oscara nego za hladnu londonsku noć, Nicole Kidman na premijeru mjuzikla “Devet” došla je odjevena u bijelu mini-suknju i sako cik-cak donjih rubova, kombinaciju kojom se, pišu mediji, nije uklopila u ostatak društva. Po mnogima najljepše odjevena Penelope za ovu je prigodu izabrala plavu haljinu Ralpha Laurena, a njezinu “anđeosku” pojavu modni znalci opisali su “elegantnom, jednostavnom i predivnom”.

Plavokosa Kate Hudson zasjala je u bijeloj Versaceovoj kreaciji, a njezin seksepil prštao je ispod gornjeg dijela haljine u obliku korzeta s kraćim prednjim dijelom s jedne strane. Na crvenom tepihu, na kojem su damama društvo pravili glumac Daniel Day-Lewis i redatelj Rob Marshall, prelijepa Penelope nije skrivala prsten ukrašen safirima koji joj je navodno na ruku stavio zaručnik Javier Bardem. Cruz ističe da je velika obožavateljica mjuzikla od djetinjstva te je oduvijek željela glumiti u njemu.

– Bilo je predivno što sam svaki dan mogla doći na snimanje i pjevati i plesati – otkrila je glumica koja se u ovom filmu prvi put pojavila s Nicole Kidman s čijim je bivšim mužem Tomom Cruzom hodala odmah nakon raspada njihova braka. Kidman se pak tijekom snimanja posebno dojmio talent Kate Hudson.

– Sjećam se kad sam došla na set i vidjela Kate kako pleše. Pomislila sam: Bože, stvarno je nevjerojatna – kaže glumica.

Temeljen na Tonyjem nagrađenoj predstavi s Broadwaya iz 1982., film “Devet” prati život svjetski poznatog talijanskog redatelja Guida Continija (Day-Lewis) koji pokušava balansirati s mnogim ženama u svom životu, uključujući svoju ženu (Marion Cotillard), ljubavnicu (Cruz), muzu (Kidman), prijateljicu (Judi Dench), modnu novinarku (Hudson), prostitutku iz njegove mladosti (Fergie) i majku (Sophia Loren).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

VI
viviann
20:39 04.12.2009.

Peelopina haljina je predivna??? Izleda kao očerupani golub.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
05:09 20.12.2009.

Ovo je slabo \"Balancirana \"slika lose lose..