jeste li među njima?

Nije im lako: Ovi horoskopski znakovi imaju najviše neuspjeha u životu

Foto: Pixabay
Nije im lako: Ovi horoskopski znakovi imaju najviše neuspjeha u životu
08.02.2022.
u 07:00
Iako uče na svojim pogreškama, teško im je promijeniti se i prihvatiti nove navike
Pogledaj originalni članak

Postoje trenuci kada nam se čini da nam ništa ne ide od ruke bez obzira na to koliko naporno radimo. Od propalih poslovnih dogovora do izgubljenog promaknuća, katkada smo stvarno neuspješni. Evo nekoliko horoskopskih znakova koji će vjerojatno pretrpjeti više neuspjeha u životu, piše Pinkvilla.

Djevica
Postoje trenuci kada, bez obzira na to što Djevica radi, ne postiže željene rezultate. Čini se da je sav trud uzaludan i na kraju ostaje razočarana i obeshrabrena. Iako rođeni u znaku Djevice daju sve od sebe, ne dobiju svaki put ono što žele.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju na prvu:

Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Par, spoj
Foto: Shuttershock
Par
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

Vaga
Vage imaju tendenciju da trpe više neuspjeha u životu zbog svoje skromnosti i povjerenja koje daju svakome koga sretnu. Vide ljude kao odraz sebe i stoga uvijek vjeruju svima. Zauzvrat, na kraju se suoče samo s neuspjesima i gubicima. Međutim, dok uče na svojim pogreškama, ne dopuštaju da duh u njima umre.

Ovan
Ovan će također vjerojatno pretrpjeti mnoge neuspjehe u životu. Ovnovi su opušteni i zbog toga pate od neuspjeha i gubitaka. Oni nastavljaju ostavljati stvari za sutra i nikada zapravo ne dovrše svoje zadatke. Većinu vremena zaostaju za obavezama, što pridonosi njihovim neuspjesima.

Rak
Rak ponekad postaje lijen. To privlači neuspjehe na njegov put. Bezbrižan stav pogoršava stvari. Rakovi ne uče iz svojih pogrešaka i stalno ih ponavljaju. Uvijek se žale na neuspjehe, ali nikad ništa ne poduzmu u vezi s time.

Valerie (44) je otvorila hospicij za pse: Brine se o 80 starih i bolesnih pasa koji su ostali sami!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HA
Harakan
10:45 08.02.2022.

Ovnovi opušteni prvi glas....