Dove fashion.hr

Nives Celzijus najavila reality show, a Milan Bandić dijelio broj telefona

Foto: Marko Prpić/Večernji list
milan bandić
Foto: Marko Prpić/Vecernji list
ciganović
Foto: 'Marko Prpic/VLM'
'24.09.2009.....Zagreb...sce.....Stara tvornica Zagrepcanka, Heinzlova 66.Modne revije Fashion hr. - 5 revija: Aleksanndra Dojcinovic, Ivica Skoko, Natasa Kos, Envy Room i Zoran Mrvos. Alka Vuica i Ni
25.09.2009.
u 17:02
Volim reći da su od Zagreba ljepše samo Zagrepčanke – rekao je Bandić koji je sjedio pokraj novinarke Mirne Zidarić te joj tijekom revije u ruku stavio ceduljicu s brojem telefona.
Pogledaj originalni članak

Prvom večeri Dove fashion.hr-a dominirala su i poznata lica koja su, svatko na svoj način, iz prvih redova privlačila pozornost. Nesvakidašnji ljubitelj mode gradonačelnik Milan Bandić tako je bio zvijezda na reviji Aleksandre Dojčinović.

– Stanujem tu preko puta, ovo je moja Pešča, pa se sve vrti oko zgrade Zagrepčanke. Volim reći da su od Zagreba ljepše samo Zagrepčanke – rekao je Bandić koji je sjedio pokraj novinarke Mirne Zidarić te joj tijekom revije u ruku stavio ceduljicu s brojem telefona. Iako nije dobila "tajni papirić", Alka Vuica u prvom je redu, kao i svi posjetitelji, dobila divan pogled – na grudi Nives Celzijus. U trapericama i duboko dekoltiranoj majici vruća gospođa Drpić promatrala je reviju prijateljice Nataše Kos. Za tu prigodu i svoje tamne oči "obojila" je u plavu boju.

– Dosadio mi je moj izgled, željna sam promjene, a to mi je najlakše učiniti – rekla je Nives. Nakon revija atraktivna supruga nogometaša otišla se družiti s prijateljima jer za to već od sljedećeg tjedna više neće imati priliku. Naime, uz to što će u Njemačkoj započeti pjevačku karijeru, sljedećeg tjedna Nives će početi snimanje reality showa o svojem životu. Sličan, s naglaskom na aferu Ivanišević, mogla bi osmisliti i bivša RTL-ova voditeljica Vanja Halilović koja se nakon dugo vremena preksinoć opet pojavila u javnosti. Od radoznalih medija skrivala se uz Fashion gurua – Borisa Banovića, baš kao i Marija Cvitanović koja je škakljiva pitanja o razvodu od nogometaša Igora izbjegla uz pomoć pratnje – stilista Nevena Ciganovića.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.