'DJOKOlife'

N. Đoković zbog osobnog iskustva lansirao liniju bezglutenskih proizvoda. U 'trenu' su postali hit

N. Đoković zbog osobnog iskustva lansirao liniju bezglutenskih proizvoda. U 'trenu' su postali hit
20.05.2015.
u 07:17
Proizvodi koje imenom potpisuje Đoković u trenu su postali popularni diljem svijet, a o njima se tvita, fejsa te dijele iskustva
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, pokrenuo je jedinstveni projekt, liniju hrane za osobe s posebnim potrebama u prehrani, točnije one koji ne smiju jesti namirnice s glutenom.

Potaknut osobnim iskustvom koje je imao dok mu nije dijagnosticirana intolerancija, Đoković je iz dana u dan istraživao koje mu skupine namirnica odgovaraju, a kada se okrenuo bezglutenskoj prehrani, sportski rezultati bili su nevjerojatni.

– Deset sam godina putovao i iskušavao različite vrste hrane, kruh, grickalice i bjelančevine, sve dok nisam pronašao dijetu koja mi najbolje odgovara i koja je moj alat za prevladavanje prepreka, i na terenu i izvan njega. Linija proizvoda koju sam patentirao DJOKOlife niz je proizvoda koji odražavaju moje ideje za bolji način života i prehrane. Plod su mog osobnog iskustva, a sadrže pomno odabrane sastojke, koji su odabrani u skladu s najvišim standardima kvalitete – opisao je slavni tenisač liniju prehrambenih proizvoda koje podržavaju nutricionisti i stručnjaci za prehranu.

Dijeta, tjelesna aktivnost i zdrave navike Đokovićeva su preporuka.

>>I za kruh 
u rinfuzi etiketa sa svim sastojcima

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.