PROMO

Obnovite gustu kosu! Revolucionarni tretman sprječava gubitak kose i zgušnjava ju za 67% u 28 dana!

Foto: Promo
Obnovite gustu kosu! Revolucionarni tretman sprječava gubitak kose i zgušnjava ju za 67% u 28 dana!
06.07.2023.
u 07:30
Više od 14 000 korisnika tretmana već je u 28 dana povratilo jaku, zdravu i gustu kosu. Čak i ako su se godinama borili s opadanjem kose ili ćelavošću.
Pogledaj originalni članak

Revolucionarno otkriće u borbi protiv ćelavosti

Tim laboratorijskih trihologa iz Zagreba objavio je svoje otkriće nakon 10 godina istraživanja. Transdermalna formula za aktiviranje papila pokazuje neviđenu učinkovitost. Omogućuje intenzivan rast kose bez obzira na uzrok gubitka kose i svima jamči gušću kosu za najmanje 67% nakon 28 dana.

Kako je ovo moguće?

Aktivni sastojci aktiviraju mrtve i oslabljene folikule dlake i rast kose na razini matičnih stanica. Na taj način formula potiče rast nove, jake i guste kose. Istodobno, sprječava apoptozu stanica folikula dlake, čime se sprječava gubitak postojeće kose. Rezultat je trajno zadebljanje i jačanje kose.

Impresionirajte gustom kosom

Do sada poznati načini ne rješavaju definitivno probleme opadanja kose. Specijalizirani šamponi i losioni, umjesto da se bore protiv ćelavosti, pogoršavaju je. Skupa i bolna mikrodermoabrazija često uzrokuje alergije i trajne ožiljke. Transplantacija je još rizičnija.

Transdermalna formula za aktiviranje papiloma trenutno je jedini način za suzbijanje gubitka kose i učinkovito zgušnjavanje kose bez invazivnih zahvata. Brzo i prirodno zgušnjava kosu, trajno je učvršćuje, sprječava opadanje i lomljenje, što je i znanstveno dokazano.

Kome može koristiti?

Formulu koja aktivira papilome protiv ćelavosti može koristiti svatko, bez obzira na spol, dob, uzroke i stupanj problema s kosom. Automatski i prirodno kosi daje gustoću, volumen i sjaj.

Kako koristiti formulu?

Naši čitatelji imaju pravo na posebnu subvenciju. Kako biste ju mogli iskoristiti, kliknite na poveznicu

Nabavite subvencioniranu formulu i vratite gustu kosu u 28 dana >>>

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr