zanimljivo

Od najglasnijeg penisa do najvećeg kondoma: Ovo su najčudniji Guinnessovi rekordi o seksu

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Cinema Legacy Collection/The Hollywood Archive
Film "The Prince and the Showgirl" (1957)
Foto: shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Guinness World Records
Foto: shutterstock
Foto: Guinness World Records
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
10.10.2024.
u 18:45
Pogledaj originalni članak

Svi mislimo da znamo sve o seksu, ali postoji mnogo više od običnih poza, spolno prenosivih bolesti i neobičnih fetiša. Od fascinantnih činjenica o penisu i kondomima, do nevjerojatnih podataka o ljubljenju i povećanju grudi, ispada da postoji svjetski rekord za gotovo sve vezano uz intimne odnose, piše Metro. Jeste li znali da postoji rekord za najglasniji penis? Da, dobro ste pročitali – i ni mi to nismo očekivali. Zahvaljujući Guinnessovoj knjizi rekorda, prikupili smo najneobičnije seksualne rekorde. Bez duljeg čekanja, predstavljamo vam 10 najčudnijih svjetskih rekorda u seksu. 

Najveća kolekcija kondoma: S impresivnih 2.077 različitih vrsta, najveća kolekcija kondoma pripada Talijanu Amatoreu Bolzoniju. Njegova zbirka započela je prije 40 godina i sadržava primjerke iz cijelog svijeta, uključujući jedan iz 19. stoljeća napravljen od ovčjeg crijeva. Iako je Amatore preminuo 2007., njegov sin Massimo čuva kolekciju i povremeno je nadopunjava.

Najglasniji penis: Vlasnik najglasnijeg penisa u životinjskom svijetu je sićušni vodeni kukac, Micronecta scholtzi. Ovaj dvomilimetarski kukac proizvodi zvuk od 99,2 decibela trljanjem svog mikroskopskog penisa o trbuh, stvarajući cvrkutanje s namjerom privlačenja partnera.

Najskuplji umetci za grudi: Marilyn Monroe, legendarna američka glumica, prodala je svoje grudne umetke za nevjerojatnih 5.000 dolara. Prodani su na aukciji u New Hampshireu 2000. godine.

Najčešći seksualni odnosi: Muški ljuskavi cvrčak (Ornebius aperta) drži rekord za najviše seksualnih odnosa – više od 50 puta unutar tri do četiri sata, sve s istom ženkom. Svaka ejakulacija rezultira spermom koju ženke kasnije pojedu.

Najveći broj parova koji se ljube istovremeno: S nevjerojatnih 13.577 parova, rekord za najviše parova koji su se ljubili postavljen je 2014. na karnevalu u Sao Paulu, Brazil.

Najveći kondom: Rekord za najveći kondom na svijetu postavljen je 1993. godine na pariškom Obelisku kako bi se podigla svijest o HIV-u. Bio je dug 21,95 metara, no nikada nije bio namijenjen za stvarnu upotrebu.

Najstariji penis: Najstariji penis otkriven je fosiliziran u Brazilu 2002. godine i star je oko 100 milijuna godina. Pripadao je malom morskom raku poznatom kao ostrakod, čiji je penis bio dugačak samo jedan milimetar.

Najveća razlika u visini među bračnim parom: Najveća razlika u visini među bračnim partnerima je 85 cm, a ovaj rekord drže Christie Chandler i Senecca Corsetti iz Utaha, SAD.

Najstarija majka: Maria del Carmen Bousada Lara iz Barcelone rodila je blizance u dobi od 66 godina nakon IVF tretmana. Nažalost, umrla je nekoliko godina kasnije, nakon dijagnoze raka.

Najstarija baka-surogat: Jacilyn Dalenberg rodila je trojke kao surogat majka svojoj kćeri u dobi od 56 godina, čime je postala najstarija žena koja je rodila svoje unuke.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.